28 juni 2011 - Helt utslagen

Fortfarande helt tyst! Har varit orolig på riktigt ett tag, så jag bestämde mig för att gå och lägga mig, dels därför, men också för att klockan börjar bli mycket. När jag öppnade dörren kom "instängdheten" som ett slag i ansiktet. Fanns verkligen ingen luft i rummet, och för en sekund undrade jag om hon hade kvävts (:s). Dock hörde jag henne ganska snart. Hon ligger och sover som Pippi Långstrump gör: med fötterna på kudden. Jag fick ta ner överkastet och öppna fönstret så vi får in lite frisk luft när vi sover. Jobbigt att vakna av andnöd, liksom :p

Nu ska jag sova i alla fall! Godnatt gott folk

28 juni 2011 - Tyst som en mus

Hittills har Julia sovit non-stop utan ett ljud. Nästan så jag blir lite nervös. Väldigt sällan det inte låter något alls från henne när hon sover. Men ska jag börja klampa in där och titta så vaknar hon ju, och det vill vi ju inte. Hon behöver en lugn kväll.
Vi har kollat på film, "Love and other drugs". Fin film! Nu startas tydligen en till är. "I am number 4". Tror dock inte jag kommer glo helhjärtat på den. Undrar vad som sker i morgon! Vill in till kba och köpa min efterlängtade cykelstol till Julia. Men verkar kanske lite jobbigt att ta på bussen? Borde kanske vänta till på torsdag dessutom, då vi ska ta en trip till Ullared. Hmm...^^

28 juni 2011 - Tagning 2

Vi var ju en sväng på stranden innan, jag, Tessie och Julia. Var faktiskt riktigt härligt! Blåste lite så det var inte för hett, men tillräckligt varmt för att vi inte skulle frysa. Dock var första närkontakten med vattnet fruktansvärd och jag trodde barnen och alla som glatt plaskade runt var helt från vettet. Dock vande man sig rätt fort och då var det rätt härligt att dyka runt. Julia satt på Tessie arm och log av skräckblandad förtjusning.

Vi hade nog legat där nere i 2 timmar innan vi bestämde oss för att gå hem och duscha av oss samt äta middag. Julia var helt slut redan vid middagen och satt mest och glodde rätt fram. Nu ligger hon och sover, nyduschad och mätt, och jag hoppas det blir en bättre kväll än igår. Fönstret har stått öppet hela dagen (inte för att det gör någon nytta...) och jag har hängt upp ett stort, svart överkast över fönstret så det är riktigt mörkt där inne. Vi håller tummarna!


På stranden!

dsc08484 (MMS)

På stranden!


28 juni 2011 - Testar

Nu testar vi första middagsvilan i nya sängen. Än så länge verkar det hoppfullt, men mycket kan ju hända. Vi har i alla fall varit på promenad nu på förmiddagen. Vi tog på oss och gick ut direkt efter frukost. Gick runt kvarteret, ner till hamnen, över stranden och sedan upp och hem. Julia gick 95% av vägen själv. Fick bära henne den sista biten då hon blev trött i benen.

Obs. Tack så mycket du i bilen med släpet som ställde dig utanför huset förde så mycket oväsen du bara kunde. Hjälpte jättemycket!

28 juni 2011 - Bad news, good news..

Okej, de dåliga nyheterna: Gårkvällen var hemskt, mellan ca. 20.30 - 23.00
De bra nyheterna: Det berodde inte på sängen..!

Julia somnade som sagt jättefort och smidigt i sin nya säng. Jag var förberedd på en hysterisk natt, och det fick jag också. Men det var inte pga den nya sängen. Runt 20.30 står solen och skiner rätt in i vårat sovrum, och trots jag har nerdragen rullgardin + ännu en gardin över, så är det praktiskt taget dagsljus i sovrummet. Dessutom blir det typ tropisk hetta. Jag kan inte öppna fönstret heller, då Julia är väldigt lättstörd när hon ska sova. När hon  väl har somnat är det rätt lugnt dock.
Julia var i alla fall klarvaken! Nej, det var hon ju egentligen inte. Men hon ville få mig (och sig själv) att tro det. Hon spärrade upp ögonen och blinkade inte ens. Till slut höll jag på att avlida där inne, så jag öppnade fönstret och tog med mig Julia ner så hon fick svalka av sig. Hon satt uppe i kanske en timma innan jag försökte igen. Hon fick lite mer välling och sedan la jag henne i sängen. Och hon satte igång att skrika! Till slut blev jag irriterad så jag gick därifrån och lät henne skrika själv. Det tog väl ungefär 5 minuter, sedan blev det tyst. Jag tittade färdigt på filmen med Andreas och Tessie. Julia vaknade då och då och grät, men somnade om utan att jag gick dit. Precis innan jag skulle gå upp och lägga mig vaknade hon igen. Då hade det som tur var blivit mörkare, så jag kunde plocka bort filtar osv som hängde över fönstret och sedan öppnade jag det helt. När jag väl hade stoppat om henne och gått och lagt mig själv somnade hon på tre röda. Då satte jag mig bredvid henne och klappade pillade henne i håret en liten stund.


27 juni 2011 - Ikea, Babyproffsen, Willys

Idag har vi varit på en mindre roadtrip jag och alla mina sambor. Vi började med Ikea, där jag skulle köpa madrass till Julias nya säng, samt "staket". Fick med mig det och även ett madrasskydd (för blöta nätter..), några plastglas samt tre plasttallrikar. Allt till Julia, såklart. Sedan åkte vi vidare till Babyproffsen där Andreas och Tessie skulle titta lite på barnvagnsutbudet. Är ju inte aktuellt att köpa riktigt än, då det är ett tag kvar till nedkomst, men det riktigt rycker i fingrarna på dem. Särskilt Andreas som nästan helt och hållet bytt kvällsnöje; Från "Call of duty" till "barnvagnar.se".

När vi hade gått runt där ett bra tag var det matinköp på Willys. Fyllde väl praktiskt tagit en kundvagn med massa mat, blöjor osv. Sedan åkte vi hem! Tessie satte igång med maten och jag "snickarade" ihop Julias säng. Gick rätt fort faktiskt! Är riktigt händig av mig ^^
Julia älskade sänger från ögonblicket den var ihopsatt! Hoppade upp i den och lyfte jag ner henne, var hon uppe igen på 2 röda. Jag fick inte ens bädda den! Dock när jag skulle lägga henne för natten såg hon aningens panikslagen ut och började gråta och jag antog att jag skulle få sitta där med henne ett antal timmar innan hon skulle slappna av. Men hon somnade efter 10 minuter! Stort! Är dock förberedd på en jobbig gråtkväll..



Julia i morse.

Julia har fått en BGB: Big Girls Bed. ^^

dsc08457 (MMS)

Julia har fått en BGB: Big Girls Bed. ^^


27 juni 2011 - Midsommar 2011

Julia sov middag rätt länge på midsommareftermiddagen så vi kom inte ner till firandet förrän ca. 13.30. Vi missade precis dansen, tyvärr, men det får bli nästa år! Vi fick en godispåse och lyssnade på lottdragningen. Jag vann ingenting, men jag hade inte köpt några lotter heller. Så det hade ju varit märkligt om jag vunnit :p

Sedan gick vi upp tll huset och fortsatte firandet där. Var rätt lugnt och väldigt mysigt! Julia och Mira kramades och slogs om vartannat, som alltid. Så söta var de! Äsch, ni får lite bilder istället!



Jag, Julia, Mira och Mickan vid Midsommarstången




Försökte få en bra bild på flickorna. Det gick väl sådär! Bättre än såhär blev det inte.




Julia och Mira leker med det roligaste som finns: Stenar!




Busflickor!




Älsklingsbusan!




Sötaste Mira!




Mira och Julia rockar




Mira med sin fina mamma




Finaste flickorna!




"Ela" och Julia.




Julia får låna Miras jättefina mormor ibland.


24 juni 2011 - Midsommar

Idag är det midsommar (för er som inte visste det). Vädret är som det alltid är, förutom regnet. Det obligatoriska svenska midsommarvädret: Vad som helst, utan sol! Jag minns inte ens om jag någonsin upplevt en solig midsommarafton? Sorgligt!

Julia vaknade när jag skulle gå och lägga mig igårkväll och bara skrek. Hon tystnade när jag gav henne nappen, men när jag lämnade rummet för att släcka ner satte hon igång igen. Jag fick släcka allt och sedan skynda in igen. Låg och väntade på att hon skulle somna upp så jag kunde gå upp och kissa, men hon somnade aldrig. Grät typ hela tiden, så till slut gav jag upp. Hon verkade så rädd för något, och låg gråtande med armarna uppsträckta mot mig, så jag lyfte upp henne och hon fick sova bredvid mig. Och jag fick inte kissat! Har skitont i typ njurarna idag! Nej, det är nog blåsan som är öm. Börjar bli lite bättre nu dock!

Nu sitter jag och väntar på att Julia ska vakna. Har sminkat mig och ska bara klä på mig, men kläderna ligger i sovrummet där lillskruttan sover. Ska borsta tänderna och håret och sedan väcker jag henne om hon fortfarande sover. Hon har ju redan sovit i typ 1.5 timmar, så det är lika bäst!


23 juni 2011 - Lite annorlunda

Det blev rätt sent igår. Efter vi hade varit på lekplatsen gick vi ner och handlade lite mat och sedan blev det jättesen middag när vi kom hem. Men eftersom lunchen hade varit så sen så gjorde det inte så mycket. Julia åt, drack några klunkar av sin välling och sedan somnade hon vid 20:20. Idag vaknade vi att telefonen ringde vid halv 9! Skönt!

Idag har jag varit mer beredd så jag la henne inte för sin middagsvila så tidigt. Efter en lugn frukost promenerade vi ner till en annan lekplats som finns i närheten för att Julia skulle få göra sig av med lite energi. Dock hann hon bara åka rutchkanan en gång och gunga en liten stund innan det började regna. Så det var bara att promenera hem igen. Hemma åt vi lunch och sedan somnade hon så fint så, och sov en bra stund. Nu har hon fått badat och jag ska alldeles strax lägga henne. Ingen idé att skynda! Det gör inte så mycket om det blir lite senare idag. Imorgon är det ju midsommarafton och då vill vi ha lite sovmorgon!
Vi firar midsommar några hus ner, hos Mickans mamma och pappa. Var där för 2 årsen också, när jag var gravid. Ska bli jättetrevligt. Börjar nere vid firandet på stranden och sedan går vi upp till huset. Alltid lika roligt att träffa Mickans familj! :)

Julia och jag är på lekplatsen och leker. ...

dsc08425 (MMS)

Julia och jag är på lekplatsen och leker. Egentligen ska hon sova om tio minuter, men eftersom hon sov middag så sent (somnade inte förrän 15!) så tyckte jag inte att det var någon idé att försöka lägga henne sin vanliga tid. Så nu sitter vi här och har världens fest...finns inget godare än sandkakor ju. ^^


22 juni 2011 - På senaste

Här har det varit tyst i några dagar. Någon måste bli bättre på att uppdatera! Vad har hänt sen sist då..? I förrgår var Julia med mig hos mvc i kungsbacka. Plockade bort spiralen eftersom jag har haft så ont. Får minipiller istället så får vi se hur det funkar! Igår åkte vi in till Kba igen, för att träffa Mickan och Mira den här gången. Vi letade efter en klänning till mig att ha på mig på bröllopet den 2 juli. Efter mycket om och men hittade vi äntligen en jättefin långklänning. Tessie ska hjälpa mig och lägga upp den (typ 2 meter...) då jag inte är så lång. Men den satt jättefint och var bekväm. Perfekt! Ska hem till Mickan någon gång i nästa vecka och rota igenom hela hennes skogarderob och se om jag kan låna något. Bara så du vet det, Mickan! :) Har ju väldigt dåligt med skor!

Mitt liv har dessutom typ löst sig, och jag är typ lycklig! :D Härligt! Känner mig helt annorlunda och lätt i kroppen. Så skönt.

Nu sitter jag och väntar på att Julia ska somna. Vilket hon verkligen inte vill! Hon är pissed off och ligger i sin säng och gapar och skriker. Men hade hon inte varit trött så hade hon inte fört sånt oväsen. Hon behöver sova, men hon förstår inte det själv. Hade tänkt att gå bort till någon lekplats efter hon har sovit (om hon nu gör det någongång). Får se hur vädret blir bara. I morse verkade det hoppfullt, men nu börjar det bli väldans grått och opålitligt. Svensk sommar, liksom! Börjar bli lite långtråkigt.

Nu tystnade det..? Nej, nu började hon igen!


17 juni 2011 - Fredag

Nu har det varit dåligt med uppdatering här. Men jag har helt enkelt struntat i det :p Händer inte så mycket. Vad jag minns :/
Julia och jag var och hälsade på dagis igår. Hon behövde leka av sig lite, så jag tänkte gå till lekplatsen med henne, men när jag gick förbi och såg att alla barnen var ute och lekte i det fina vädret bestämde jag mig för att gå dit istället. Hon hade jätteroligt!

Det har varit några extremt gnälliga dagar här. Skitjobbigt! Men tror det kan vara för vi håller på med nappavvärjning. Inte helt och hållet, men på dagarna. Hon får bara ha nappen när hon ska sova. Igår var hon utan hela dagen, förutom när hon sov middag då. Går ganska bra faktiskt, bortsett från gnället då. Men det kan  man ju ta! Lika bra att börja nu, så blir det kanske inte lika tufft när det är dags att säga farväl till napparna för alltid....


Här hemma är det kaos! Julia springer runt...

dsc08397 (MMS)

Här hemma är det kaos! Julia springer runt och vet inte själv vad hon ska göra, och vi båda blir skitstressade. Så jag plockade fram hennes ritblock och pennor. Min lilla Picasso!


13 juni 2011 - Måndag

Känns konstigt att Andreas är hemma på en måndag. Känns mer som lördag! Men det är ju inget negativt! Lördagar betyder ju lördagsgodis :p haha
Julia vaknade som sagt väldans sent idag så jag vet inte om det ens är någon idé för henne att sova middag idag. Kanske lika bra att hålla henne vaken hela dagen så hon är trött till ikväll. Men vi får se! Har inga planer för idag. Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Finns säkert något att göra. Kan ju promenera en sväng sedan kanske.


Nu vaknade Julia. Eller nej, för typ 4 min...

dsc08392 (MMS)

Nu vaknade Julia. Eller nej, för typ 4 minutersen, men ändå. Härlig sovmorgon idag med! Men nu är jag jättehungrig och det är säkert hon också!


12 juni 2011 - Trippin

Julia och tog en liten trip in till Göteborg idag. Hände inget speciellt där dock! Bussresan hem var väldigt lång och tråkig. Julia var övertrött och kämpade med att låtsas som hon inte alls var trött. Och jag var för trött för att orka underhålla henne. Går liksom inte ihop. Men det gick rätt bra ändå! Inte så mycket bråk, bara lite retsamma sparkar och fejkat gråt. Var hemma sent och då dunstade Julia i säng. Nu snarkar hon mysigt! Ska snart sova också. Natt natt

Julia har funnit sig ett tidsfördriv: Att ...

dsc08389 (MMS)

Julia har funnit sig ett tidsfördriv: Att springa runt hela väntsalen.


Julia är lika uttråkad som jag är i väntan...

dsc08381 (MMS)

Julia är lika uttråkad som jag är i väntan på att den jäkla bussen ska komma så vi kan åka hem! Så sjukt dåligt att bussarna bara går en gång i timmen bara för att det är söndag!!


Idag hämtade min käre bror Julia när hon b...

dsc08377 (MMS)

Idag hämtade min käre bror Julia när hon började ropa. Jag fick alltså sovmorgon till typ nu! Så jäkla skönt, och välbehövt! Nu är jag hungrig!


11 juni 2011 - Natt!

Efter mycket om och men somnade till slut Julia. Rutinerna är på väg att falla sönder! Aja, får laga dem efter helgen. Jag ska sova nu också, är trött som...finns det något som är speciellt trött? Jaja, hur som! Godnatt!

11 juni 2011 - Slappna inte av

...gör man det kommer tankarna. Huvudvärken. Magsmärtorna. Stressen, oron, ångesten...ja ni vet. Allt det där som man gärna vill undvika för att må bra. Men de finns alltid där. Ligger och gror under allt. Även när det känns som man mår bra och är lycklig, ligger det något och kryper och bara väntar på att få komma fram och förstöra det tillfälliga välmåendet.

Det är egentligen få gånger nuför tiden som jag mår bra och är glad på riktigt. Det är få personer som får mig att känna mig bättre och värdefull.

Som igår, hemma hos Sara och hennes familj. Det känns alltid som jag är en del av familjen, och trots att jag egentligen är den enda där som inte har några biologiska band till någon i familjen blir jag alltid välkomnad med öppna armar. Jag får vara en del av något som jag saknar, en familj. De tycker om mig för den jag är och jag kan alltid vara mig själv. Sara, speciellt, är en av de personerna som får mig att känna mig viktig. Betydelsefull. Får mig att för en stund släppa tankarna på all skit som är omkring och bara får vara en liten stund.

Den andra är Mickan. När jag sitter hemma hos Mickan och pratar skit och minnen med henne, samtidigt som finaste Julia och Mira leker på golvet. Det är lycka! Det är så lättsamt, men ändå så stort för mig.
Hennes familj är, och har alltid varit lika öppen och mottagande mot mig som Saras familj. Jag blev ofta inkluderad i resor, högtider osv. Bodde där praktiskt taget under en tid.

Det är som små oaser i mitt annars så torra liv. Jag har Julia, och naturligtvis är hon det största glädjeämnet på jorden. Men varje dag påminns jag om allt jag inte kan ge henne. Som något så självklart som ett stabilt hem. För 3 årsen var "bostadslös" något som andra var. Men helt plötsligt är jag inte så långt ifrån det själv. Jag vet inte var jag ska vända mig längre. Har bett om hjälp på alla ställen jag kan komma på, men allt man får till svar är "Det finns inget vi kan göra...". Nehe. Synd.

Jag vill, och försöker verkligen vara glad för mina vänners lycka och framgång, men det kan vara så svårt när, för varje steg framåt man ser dem ta, så inser man hur man själv står och trampar på samma ställe, och om en sak skulle lösa sig så uppstår alltid andra problem. Det tar liksom aldrig slut.

Jag saknar min mamma. Så j**la mycket! Inte för att jag tror att hon haft något bättre att säga eller göra i den här situationen. Men det hjälper att låtsas...


WE


11 juni 2011 - 08:59

Innan jag gick och la mig igårkväll sa jag till Andreas "Vaknar hon innan klockan 09 så....", ja sen blev det inge mer för vad kan man egentligen göra åt saken? När jag tittade på klockan när hon vaknade imorse var hon 08:59. Innan 09 alltså! :p Men men, hon låg rätt lugn i sängen och väntade på att jag skulle vakna till. Övade på att säga namnen på människorna omkring sig. Hittills kan hon säga "Teees" (=Therese), "Dea" (=Andreas), "Mila" (=Mira), "Sala" (=Sala). Försöker lära henne morfar, men hon har lite svårt med "f". Det närmaste vi har kommit är Moba. Men, jag menar, vi närmar oss ju! Och hon vill ju lära sig. Så duktig min tjej <3

 

Någon har vaknat! Nu sitter hon i sängen o...

dsc08359 (MMS)

Någon har vaknat! Nu sitter hon i sängen och över på att säga allas namn. Duktig tjej!


10 juni 2011 - Nu blev det tyst

Nu verkar det som hon har somnat, den lilla skurken. På tiden! Hon satt upp och lekte med sina gosedjur för en liten stund sen. Jag upptäckte då att hon inte hade sin napp, så gick upp och gav henne den. Då slängde hon bort gosisarna och la sig pladask med filten i högsta hugg! Sedan var det helt tyst. Då kan jag också sova! Härligt :D Godnatt

10 juni 2011 - Övertrött unge

Julia är övertrött! Hon somnade som en stock på 2 röda i bilen hem från Frillesås, men vaknade när i parkerade. Som alltid! Hon är ju ingen liten bebis längre, som man kan förflytta sovande. Jag har helt enkelt fått avsluta min fredagkväll också för att hålla henne sällskap i sovrummet, även om jag gärna hade spenderat den på undervåningen tillsammans med de andra.

Vi har i alla fall haft en jättemysig fredag, och kalasat på massa gott! Maten var precis klar när vi kom fram så det var bara att sätta sig till bords och hugga in. Till förrätt blev det ärtsoppa gjord på gröna ärtor, med lime, cocosmjölk och chili toppat med lite bacon och vitlöksbröd vid sidan av. Var lite skeptisk till grön ärtsoppa först, men blev glatt överraskad då det faktiskt var väldigt gott. Sedan blev det grillat med färskpotatis (älskar!) och tzaziki och sallad. För att låta maten smälta tog vi en paus från ätandet och födelsedagsbarnet fick öppna sina paket, och sedan spelade vi en omgång krocket. Jag vann, överraskande nog. Har spelat det typ 1-2 ggr i hela mitt liv, och har alltid varit kass på det. Men idag flöt det på riktigt bra! ^^ Ingen idé att spela om man inte kan vinna ;)

Till efterrätt fick vi kaffe och tårta. Vad är en födelsedag utan tårta liksom? Var så gott, och alla åt vi med bamseaptit! Sedan avrundades kalaset , och Anna körde oss hem. Julia ligger i sin säng och skriker och pratar om vartannat och jag gör mitt bästa för att totalignorera henne. Spelar hög musik i hörlurarna för att slippa lyssna på det! Jag är dock svintrött och kommer snart vilja sova, känner jag. Hade ju önskat att hon kunde somna först, men men. Jag ska f*n ha en härlig sovmorgon imorgon!



Elsa och Julia väntar på maten.

10 juni 2011 - Mellis

Jag är färdigfixad, och Julia sitter nu och äter lite mellanmål. Sedan ska i klä på oss, köra en borste genom Julias kalufs och sedan är vi redo! Sara och hennes mamma kommer och hämtar upp Julia och mig, samt Julias lillebror runt 17, så det blir nog ganska perfekt. Hatar att stressa, men hatar mer att vänta och allra mest att vara sen! Det ska klicka! ^^


10 juni 2011 - Fångad av en stormvind....


10 juni 2011 - Och hon bara sover och sover...

Julia ligger fortfarande och sover. Har gått 1,5 timma nu sen hon tystnade där inne, så hon lär väl vakna snart. Hoppas jag! För jag sitter invirad i handduk och morgonrock och vill gärna kunna klä på mig snart. Det börjar bli lite kallt! Sen vill jag ju inte heller klampa in och väcka henne. Det är ju enda gången idag hon får sova, och jag vill gärna att hon är utvilad på kalaset ikväll. Men men...


10 juni 2011 - Städa

Natten har varit bra. Julia vaknade och grät en gång men tystnade direkt när hon fick nappen och filten. Sedan var det tyst! Hon vaknade väl strax innan 8. Allt som vanligt, alltså! Hon har ätit frukost 2 ggr. Först fick hon sin gröt, som hon dock inte åt lika mycket utav idag som hon vanligtvis gör. Istället satte hon sig med mig och Tessie när vi skulle äta frukost. Jag blev mätt typ direkt så hon fick halva min macka och äggröran som blev kvar. Tessie lämnade också en macka efter sig, och Julia slängde även i sig halva den. Sedan sa vi stopp. Behöver ju inte äta bara för att det finns liksom. Det är inte en chans att hon fortfarande var hungrig! Hon bara råkar älska ost.

Jag har städat badrummet på övervåningen. Dock inte lika noggrant som det kanske behövdes, men min nacke och rygg spökar ordentligt idag. Inte så att det gör direkt ont, men det är liskom tungt och obehagligt. Dessutom strålar det så det kommer som sprängande huvudvärk titt som tätt. Jobbigt!
Julia ligger nu och ska sova middag och jag tänkte passa på att ta en dusch/bad. Får se vilket det blir! Ikväll är det ju kalas, och då vill man vara ren och fin ^^


9 juni 2011 - Godnatt gott folk

Nu slänger jag in handduken för idag! Märker att man börjar bli gammal (Hmm...?) när ögonlocken hänger blytunga när klockan inte ens är 22! Nästan tantvarning på det! Eller kanske småbarnsförälder? Gränsen är hårfin...! ^^

Sen Julia somnade har jag och Tessie suttit framför våra datorer i soffan och kollat på kläder. Vi har länge gått och pratat om att vi ska beställa hem, men det har liksom aldrig blivit av. Vet inte om det kommer bli av den här gången heller, men det är ju alltid kul att låtsas. Det börjar närma oss en ullaredatripp också. Även om de inte har några direkta kläder till mig, så har det ju en del fint till Julia och det känns som hon alltid behöver något nytt. Nu har växandet dock lugnat ner sig aningens, vilket känns bra i plånboken. Men hon behöver verkligen ett regnställ! Vill inte att regn ska hindra oss från att gå ut! Det är ju det roligaste som finns att plaska i regnet, det kan hon ju inte gå miste om. Men, som sagt, måste ha lämpliga kläder för det är ju inte värt att bli sjuk...!



Min älskade lilla bebis. Var tog du vägen?

9 juni 2011 - Nosso preferidas

Estas canções fazem-me pensar em você. Em nós. Você e eu, quando estava tudo bem.



9 juni 2011 - Roligt!

Jag visade Tessie hur roligt man kan ha med Google förut, och passade på låta Julia lyssna på lite riktigt portugisiskt uttal. Mitt är ju kanske inte det bästa! Dock är det portugisisk portugisiska och inte brasiliansk på google, så det låter ju rätt annorlunda från det som J och hans familj pratar. Men ändå! Julia började bli rätt snabb på att plocka upp ord, och efter jag hade tryckt på "lyssna" och själv härmat hörde jag henne:

"Você e tão feia" = "Du är så jä**a ful"

Just denna mening var inte för hennes skull, men det var det hon snappade upp. Inte ordagrant, såklart, men det lät som hon försökte säga det. Nu gäller det att passa sin mun här! Får skärpa oss med vad vi slänger ur oss, för annars kommer hon få en riktigt ful mun, alldeles för tidigt! Och jag vill ju inte tvingas tvätta hennes mun med tvål redan...^^


9 juni 2011 - Tänk vad dagen gått fort...

Idag lagade jag middag. Blev Mickans berömda pestotorsk. Kan nog äta ihjäl mig på det! Eller på de soltorkade tomaterna i alla fall! Julia har ätit med stor aptit hela dagen! Känns skönt, eftersom det var lite sådär med den under de riktigt varma dagarna.
När maten var uppäten var det snart dags för Julia att sova. Dock sov hon ju middag rätt sent, och länge, idag så jag bestämde mig för att inte skynda med nattningen för att försöka undvika en ledsen kväll. Jag gjorde dock iordning vällingen, gick upp och bytte på henne och sedan la vi oss i min säng och läste en bok. Julia låg jättestilla och lugnt och tittade på bilderna. Hon var helt fascinerad! Köpa hem lite böcker kanske? När sagan var slut fick hon ligga och bläddra lite i boken själv medans jag lite diskret började slänga ner. Jag tog bort boken och kurade ihop mig bredvid henne, sjöng lite sånger och klappade henne på ryggen. Sedan fick hon sin välling och jag la henne i sängen och...tyst!! ....tills jag hunnit komma till trappan! Då satte hon igång och panikskrek verkligen. Jag lät henne ligga en stund i hopp om att hon skulle somna, men det gjorde hon såklart inte. Så jag gick och tog upp henne och satte mig i sängen och vaggade henne. Det tog en liten stund, men till slut somnade hon sådär mysigt i mitt knä. Inte så ofta det händer! Min lilla skrutta har blivit så stor!<3



En inte så smickrande bild på mig och det allra finaste jag har 

9 juni 2011 - Waterwalk

Just när jag var fullt uppe i disk, tvätt och dammsugning fick jag ett sms av Sara där det stod att hon hade ett hål på 2 timmar innan hon började jobba igen, och att hon tänkte åka in till Kungsbacka och köpa present till sin mamma. Hon fyller nämligen år imorgon och jag och Julia har blivit bjudna. Jag och Sara har båda lite knapert med pengar, så vi bestämde oss för att köpa något tillsammans. Dock skulle jag inte hinna ta på mig och Julia och gå ner till bussen på 15 minuter, så vi tyckte vi kunde kolla runt i Åsa. De har ju lite små söta butiker här och där, så det finns säkert något som funkar. Jag fick dammsugit färdigt undervåningen, tog en raggardusch, slängde på Julia en ny blöja och klädde på oss och sedan trotsade regnet - och gick ut! Julia var toklugn hela vägen ner. Hon som brukar sitta och skrika bakom sitt regnskydd! Hon avskyr det. Känner sig säkert instängd. Men idag ar hon som sagt hur lugn som helst. Somnade nästan till och med, men vaknade till när hon hörde och såg Sara.

Vi hittade present till Anna, och köpte även en liten grej till Elsa. Sedan gick Sara tillbaka till sitt jobb och jag tog en sväng till Ica för att köpa hem lite ingredienser till Tessie som hon kommer att behöva imorgon. Vägen hem gick inte riktigt lika smidigt som nervägen, och Julia ville inte alls sitta i sin vagn. Särskilt inte med regnskyddet nerdraget! Jag försökte lägga det så regnet och blåsten inte skulle stå direkt på henne, men hon ändå inte hade det framför sig. Men det gled hela tiden ner, och då kom de ilskna tjuten som ett brev på posten. På tal om post så har min avi fortfarande inte kommit. Undrar om det blivit något fel påvägen eller om det bara är posten som har latat sig och inte skickat ut den än...?
Hur som! Lunch är ätet och Julia sover. Nu är jag på rast! Återkommer när Julia vaknat!

9 juni 2011 - Utomhusdusch

Det första jag hörde när jag vaknade - förutom Julias försök till att låta ledsen - var hur regnet verkligen öste ner. Det låter som om någon satt på en dusch på fullt. Mysigt! (Om man slipper gå ut). Jag som hade tänkt att gå till öppna förskolan med Julia idag. Det blir inget med det kan jag meddela! Och min avi som jag så länge gått och väntat på, som fortfarande inte kommit, det kommer idag. Självklart kommer den komma idag! För jag kommer ju inte kunna gå ner och hämta den. Inte om detta håller i sig vill säga. Det kan ju spricka upp framåt dagen, men jag tvivlar starkt på det. Låter hopplöst!




8 juni 2011 - Google Språkverktyg

Halvligger i sängen och har skitkul med "Google Språkverktyg". Skriver typ in massa bokstäver t.ex. "Hdfhs jdsaj gjajo jfkdlas" och trycker sedan på "Lyssna". Haha låter skitroligt! Någonting jag verkligen rekomenderar för er som har lika (tråkig) bra humor som jag har! ^^

Testa här --->  http://www.google.se/language_tools?hl=sv

Haha, lättroad? Nåt..! :p


8 juni 2011 - Då och nu - Lite skillnad på storlek. Första bilden är tagen mars/april 2010, den andra idag. Jag som tyckte Julia var tung när första bilden togs, idag orkade jag knappt hålla uppe henne! :s



8 juni 2011 - Bad och promenad

Julia fick sig ett välbehövligt bad efter vi hade ätit lunch. Hon var så torr i håret efter allt bad och saltvatten i helgen. Jag tvättade av mig samtidigt, slå två flugor i en smäll liksom ^^ Dock tycker jag inte om att vara så nära Julia utan kläder eftersom hon är så jäkla brun ut! Min bleka kropp ser ju ut som den aldrig sett solen, trots att jag har haft 22 sommrars försprång medan hon är ute i solen i två minuter och kommer in som en peppakaka! Orättvist!



När i var rena och luktade gott klädde vi på oss och tog en promenad ner för att möta Sara. Jag hade ju missat att det var så fint väder idag! Trodde ju det skulle vara som igår, då det såg grått ut i morse. Så jag hade hållit oss inne hela dagen. Först när jag kom utanför dörren påväg ut insåg jag vad jag hade gått miste om. Var ju kanonväder! Fick stanna till nere på skolan och smörja in Julia ordentligt! Sedan gick vi ner till affären då jag behövde köpa bindor och sedan gick vi och satte oss på glasscaféet. Mannen som jobbar där är typ världens snällaste! Behövde inte ens betala för Julias glass med smultron/jordgubb och citronsmak. (Tur det eftersom hon typ bara åt en tredjedel!).







Vi var hemma rätt sent, så det var bara till att ge Julia lite kvällsmat, byta om till nattkläder och sedan ge henne sin välling. Hon somnade bums! Sedan lagade jag och Tessie köttfärslimpa med stuvade makaroner och åt i lugn och ro. Är riktigt skönt att äta middag utan barn ibland. Det blir inte lika kladdigt och man behöver inte ha kontroll över 3000 saker samtidigt! Nu ligger Tessie, som har börjat lida utav illamående, på soffan och gosar med Lilo. Jag ska hänga tvätt och sedan dammsuga. Eventuellt ta disken också. Annars kan jag ju göra det imorgon - den försvinner ju liksom inte!


8 juni 2011 - Nu kommer posten!

Julia var på uselt humör! Verkligen fruktansvärt dåligt humör! Jag förstod inte vad som var fel, men anade att hon kanske var hungrig. Hon åt iofs frukost sent, men det var ju inte så mycket. Så jag värmde upp maten som blev kar sen i söndags, och hon åt. Och åt. Och åt! Det var nästan så jag trodde hon skulle slicka tallriken. Förutom middagen igår har jag inte sett henne äta med sån aptit på flera veckor. Härligt!
Jag bestämde mig för att testa att lägga henne, trots att jag inte trodde att det skulle funka. Men tji fick jag, och hon somnade bums och ligger fortfarande i sängen. Ibland bara klickar allt! Så skönt när det gör det. ^^ Nu ska jag ut och hämta posten och se om min avi ligger där som jag väntat så länge på! *Hoppas*

8 juni 2011 - Onsdag

Är det onsdag idag? Ja, det är det va! Eller...? :s

Julia vaknade klockan 06:00 imorse. "Ofta!", tyckte jag och la henne bredvid mig där vi båda somnade om. Till 07:30 i alla fall ligga hade jag bestämt mig för, och nästa gång jag vaknade var klockan en timme efter det. Så det var bara till att gå upp. Julia var skitförbannad vid frukostbordet. Ville inte alls äta, utan var alldeles för distraherad av katten som var utanför. Hon ville ju ut och leka med honom. Hon har fått sån stark röst att det näsan är obehagligt när hon skriker. Hon har ju alltid haft röstresurser, men man märker verkligen att hon börjar bli stor. Till slut fick hon ätit upp sin youhurt i alla fall, och då fick hon gå ner. Jag har fortfarande magkramp, men det börjar avta. Dock känns det som om det är påväg lite magkatarr nu istället...mysigt! *Suck*
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Får se vad vädret tillåter. Jag har i alla fall diskat sen igår och plockat lite skräp från rummet. Ska nog tvätta mina sängkläder idag. Måste dammsuga också! Julia har dragit in hela gräsmattan känns det om! Så det finns ju att göra!


7 juni 2011 - Promenadbilder






7 juni 2011 - Ger upp

Nä, jag ger upp nu. Har verkligen skitont orkar typ inte röra mig. Så jag har gått och lagt mig! Fick plockat bort lite från golvet efter Julia och sköljde av disken, men just när jag skulle till att diska knöt det sig i hela magen. Det känns typ som värkar! Fast inte alls lika smärtsamt såklart. Då hade det ju varit något redigt fel! Och när jag ligger ner känns det bättre, till skillnad från värkar. Det gör ju mindre ont när man rör sig. Jaja, jag får ringa Bm och fixa minipiller istället för den här jäkla spiralen. Tror det är den som gör det!


7 juni 2011 - Nattad

Nu sover Julia. Hann inte med något bad då hon åt så himla mycket till middag! Sen ville hon inte ha någon välling, så det var bara godnattpussar och kramar och sen ner i sängen. Hon verkar ha somnat rätt fort! Men jag kan ju ha fel! Det är väldigt tyst i alla fall. Jag ska ha lite "me-time" och glo på en film innan jag diskar ordning efter middagen!  

7 juni 2011 - Kramper

Jag hann slänga in en tvätt samt diska innan vi gick på våran promenad. Men jag lär ju inte hinna plocka undan i rummet något eftersom klockan blev så mycket. Nu är det snart middag och sen ska Julia i säng! Kanske hinner ge henne en snabb dusch. Kan behövas! Men om inte så kommer det ju en dag imorgon också!
Usch, jag har så ont i min mage! Mensrelaterade kramper i typ hela magen, ryggen och...överallt, typ :/ Det var det bästa med att vara gravid, ingen mens! :p Nej men det är riktigt jobbigt! Ska nog sluta vara kvinna och bli en stor och stark man istället! ^^


I'm more of a man that you'll ever be.
I'm more of a woman that you'll ever get!
                                     // Angel Dumott Shunard

7 juni 2011 - Tröttnöt

Det verkar som om Julia var väldigt trött! Hon sover fortfarande, men jag hör att hon är påväg att vakna till. Hon för ju inte alltid oväsen om sig med det samma, utan ligger gärna och drar sig och vaknar till lite när hon har sovit. Jag har i alla fall inte fått gjort någonting här hemma än. Tänkte göra det nu när Julia vaknat, men det får bli en liten promenad först. Måste ut och få lite luft!



Tröttisen 24/12-10

7 juni 2011 - Fast

Efter lunch la jag, som vanligt, Julia för hennes middagsvila. Hon var lugn ett tag, men satte sen igång att skrika. Och hon skrek. Och skrek. Sen blev det tyst. Och sen började hon skrika, och skrika, och skrika....osv osv. Till slut insåg jag att det inte var någon idé, att hon inte skulle somna, så jag gick upp för att ta upp henne. Då ser jag henne sitta upp i sängen med benen ut genom spälet och hon skakar hela sängen. Först när jag skulle lyfta upp henne förstod jag vad som var fel. Hon hade fastnat med ena benet! Och det satt redigt fast! Julia stackarn hade panik, och jag kände mig lite nervös själv, men försökte lugna ner henne. När jag försökte få ut benet skrek hon ännu mer. Det satt fast precis ovanför knäet, och det kan ju göra ordentligt ont. Jag visste inte vad jag skulle göra! Ett tag var jag påväg att hämta något verktyp att få av en av pinnarna med. Till slut fick jag särat lite mer på spjälet och hennes ben släppte. Julia slutade gråta nästan omedelbart, men satt i några minuter snyftandes i mitt knä och kramade mig. Dramatiskt! Efter en halvtimme la jag henne igen, och då somnade hon, och sover än!

7 juni 2011 - Morgonpromenad

Trots åska och regn (som det tydligen varit inatt) har Julia och jag båda sovit som stockar. Tror vi var trötta! Dessutom vaknade inte Julia förrän halv 9, så i har fått sova ut. Skönt! Morgonen började med gröt för Julias del. Jag har kommit fram till att hon inte är någon mackmänniska. Hon äter hellre youghurt, gröt eller flingor osv. Däremot tycker hon väldigt mycket om pålägg, framför allt ost! Så, som vilken annan unge som helst, plockar hon av pålägget och äter det. Sen räcker hon fram brödet som blev över och vill ha mer pålägg på. Så det är bättre att ge henne något annat.

Efter frukost tänkte jag gå ner till Öppna Förskolan, men idag är en sån där dag man borde få lite saker gjort hemma, eftersom det är lite grått och disigt. Det ska det iofs vara hela veckan, men det är ju skönt att få det gjort! Jag ska röja lite i mitt rum och tvätta lite kläder, diska osv. Beroende på vädret så kanske det blir en promenad senare. Öppna förskolan får bli på torsdag istället! Men vi tog i alla fall en kort morgonpromenad när Julia hade ätit färdigt. :)




6 juni 2011 - Vad är det för dag nu?

För mig, som är veckovill för det mesta, har den här helgen varit galen! Har tappat bort mig helt. Hela torsdagen trodde jag att det var fredag, eftersom Andreas kom hem. Idag har jag gått och trott att det är söndag, fast Andreas åkte igår. Helt stört! Sveriges nationaldag är det ju också. "Just det" :p Gör ingen direkt skillnad för mig.

Vad har vi gjort idag då? Morgonen började dåligt. Eller, rättare sagt, hela natten sög! Julia vaknade när jag gick och la mig, och precis när hon var påväg att somna om började Lilo jama utanför dörren. Julia var helt plötsligt väldigt pigg! Sen blev hon väldigt ledsen och satt bara och grät. Jag lyfte över henne, och den hemska natten började. Det var varmt och svettigt, hårt och taggigt. Jag kunde inte alls sova, och det hjälpte ju inte att ha en duracellkanin till unge sparkandes och rullandes runt bredvid. Jag trodde på allvar att jag inte skulle få sova någonting alls! Men det fick jag ju, såklart. Även om det inte var någon direkt skönsömn.



Hur som, ju längre dagen gick desto bättre blev både mitt och Julias humör. Hon fick följa med Tessie och Frida och handla lite på Willys medan jag fick ligga hemma och pausa lite. Efter middagen skulle jag diska, och Julia, som bara hade sovit en liten stund i bilen, la sig i soffan och tittade lite på en film jag satte på. "Bee movie". Älskar den filmen, och Julia tycker också den är bra, även om hon inte gärna sitter och tittar i 1,5 timmar. Men hon satt faktiskt lugnt och tittade tillräckligt länge för att jag skulle hinna diska klart.



Medan jag diskade tvättade Tessie och Frida bilarna, så när jag var klar gick Julia och jag ut och gjorde dem sällskap. Det har ju varit rätt blåsigt här, men det var sjukt varmt. Kvavt, verkligen som det var åska på gång. Vi fyllde upp poolen idag också, och Julia var påväg i med kläder och blöja på. Hon satt där en bra stund och trivdes som en gud. Jag fick tvinga henne upp för att hon skulle äta. Hon hade knappt ätit något till middagen alls, antingen för hon var för trött eller pga värmen. Hon åt i alla fall upp det som låg på tallriken! Sedan promenerade vi ner till centrum för att jag skulle få köpa snus, och sedan var det nästan dags för Julia att sova. Får se hur den här natten blir? Börjar nästan se fram emot regnet de pratar om ska komma imorgon... Hade ju varit perfekt om det kom under natten, och att morgondagen blev fin! Men sådan tur kan man inte ha.



Nu ska jag hänga tvätt, och sen blir det sängen!

Det finaste man har sätter man på bordet...

dsc08343 (MMS)

Det finaste man har sätter man på bordet...


5 juni 2011 - Stranden ggr 2

Julia vaknad innan 06 i morse. Tror det var för att det var så himla varmt i rummet. Är väl ungefär den enda nackdelen med sommar! Det blir så dålig luft inomhus, och särskilt när man inte kan ha öppet fönstret på kvällarna pga allt ljud som låter. Julia vaknar ju direkt om en moppe skulle köra förbi eller om grannarnas barn skulle leka och tjuta utanför. Jag vägrade såklart att gå upp redan då. Jag la henne bredvid mig i sängen, men hon verkade rätt nöjd och belåten med sina ca. 10,5 (!) timmars sömn och var mer än redo att göra morgon. Hon skulle upp och leka! Och jag lät henne. Struntar väl jag i, så länge jag får sova! Dessutom finns det inget hon kan direkt skada sig på här inne, så jag kan vara relativt lugn.

Hon kom dock upp i sängen efter en stund, och somnade om på utsidan. Hon brukar normalt sova närmast väggen om hon ligger bredvid mig av förklariga skäl. Men inte i morse som sagt! Tur att man inte sover för hårt! Flera gånger vaknade jag och fick fånga upp henne när hon var påväg att rulla över kanten. Eller ja, det var hon nog egentligen inte, men jag tyckte det kändes då. Som när man halvsover och får för sig saker, ni vet..? I alla fall, när jag vaknade nästa gång var klockan 09:30, och det luktade fruktansvärt illa i rummet. Julia stod vid sängkanten och såg riktigt skyldig ut! Så det blev mjukstart på dagen (eller inte...).

Efter frukost packade jag, Julia och Frida ihop oss och gick ner till stranden. Julia tyckte havet var lite läskigt i början men mjuknade rätt snart när hon fick se hur alla barnen sprang ut i vattnet. Personligen tyckte jag att de inte var riktigt kloka eftersom det var iskallt!
Julia dök 2 ggr med huvudet före! Inte med mening såklart, hon tappade balansen. Men hon tyckte nog det var mer spännande än läskigt. Men efter andra gången gick vi ändå upp och byggde lite sandslott. Vi gick hem när det var dags för Julia att sova middag och äta lite.





Efter lunch och vila fyllde vi upp poolen på altanen så hon fick sitta där en stund. Dock när Tessie kommit hem, och Andreas åkt till jobbet, tog vi oss ner till stranden - igen. Julia och Tessie badade, Tessie frivilligt och Julia...mindre frivilligt, men hon skrattade, så det var nog inte så farligt. Väl hemma var det snart dags för Julia att sova, och jag ska nu göra detsamma!



Godnatt

4 juni 2011 - Dag i solen

Idag har vi hållit oss utanför husets väggar för det mesta! Känns ju bara fel att inte göra det när det är så himla härligt väder. Måste ju ta vara på det, vi har ju inte så många sådana dagar här! Efter en rätt sen frukost klädde Julia och jag på oss, vilket tog ca. 1 minut då det inte krävdes särskilt mycket kläder idag! Jag smorde in henne med solkräm och sen tog vi en promenad ner till affärerna för att köpa hem lite till lunch. Jag var så sugen på korv med bröd, och i hade varken det ena eller andra hemma. Julia fick gå rätt mycket själv, så det tog sin lilla tid, men vi hade ju inte bråttom.
Efter lunch sov Julia och jag diskade och dammsög medan Andreas klippte gräset. Sedan satt vi en stund i varsinn ände av soffan och bara slöade. Båda var helt slut! När Julia vaknade blev det full gång igen, dock. Jag blåste upp och fyllde hennes lilla pool och ställde ut den på det nyklippta gräset. Sedan fick hon på sig sina söta badbyxor (+mer solkräm) och sen blev det till att plaska! Hon älskade det! Satt stornöjd i poolen och log från öra till öra.
När hon satt där mindes jag en bild från när jag var runt hennes ålder. Jag sitter i min likadana pool, på samma ställe på gräsmattan. Undrar var den bilden blivit av...?

Hur som, Andreas och jag började sparka boll medan hon satt och lekte i vattnet. Precis som vi gjorde när vi var små. Sedan spelade vi boule då Andreas hittade ett komplett spel halvt slängt inunder altanen. Måste ha legat där i 10 år, men alla bollarna fanns kvar! Ett mirakel! Dock hade hälften av dem gått sönder, men var fortfarande dugliga. På något sätt slutade alla bollekar med vattenkrig, som gick från lite skvätt till att jag slängde allt innehåll i poolen ( - Julia, som hade tagit sig ur) över Andreas! Jag tyckte såklart att detta var extremt underhållande och stod på gräsmattan och sjöng "Andreas har kissat på sig, Andreas har kissat på sig" osv osv...! När vi hade lekt färdigt var vi lagom nergräsade, så Andreas intog duschen på undervåningen och jag tog med mig Julia och la oss i ett bad. Under tiden vi låg där kom Frida, och då bestämde vi oss för att ta en kort promenad ner till havet innan Julia skulle sova. Vi var hemma strax efter 19, och jag nattade henne direkt. Dock höll fåglarna på att föra oväsen precis utanför fönstret så hon kom inte riktigt till ro. Men det tog inte jättelång tid innan hon somnade.

Har massa mysiga bilder från idag, men glömde kameran där nere. Lägger in dem imorgon. Hoppas på fint väder imorgon med (såklart). Då tänkte jag gå till stranden med Jullan, då hon verkade väldigt sugen på att hoppa i havet när vi var där ikväll!

 

Sommaren -10

3 juni 2011 - Godnatt

Igår orkade jag inte blogga. Vi gjorde inte så mycket i alla fall. Var en sväng på Willys och handlade med Andreas, Tessie och ,såklart, Julia.

Idag har det varit riktigt sommarväder! Julia och jag har varit i kungsbacka hela dagen och träffat "en vän". Varit jättemysigt! Men vi var alla lite möra efter att ha gått runt kungsmässan ca. 4ggr och sedan en kort säng på torget, så strax innan 18 tackade vi varandra för dagen och åkte till våra respektive hem. Julia var så trött att hon hade svårt att öppna ögonen efter varje blinkning, så hon somnade gott. Vi andra har tittat på film, "Kongo", med världens sötaste gorilla som var en blandning mellan Julia och min älskade hund Puck, som tyvärr dog -06. Ville ta med den lilla gorillan hem och krama om den! ^^

Imorgen hoppas vi på lika fint väder som det varit idag! Tänkte i så fall låta Julia inviga sin uppblåsbara pool, samt sina badbyxor som än ligger oanvända i lådan. Jag hade tänkt försöka mig på att klippa gräset, hur det nu kommer gå. Tessie ska jobba och Andreas ska ner under huset och städa, så jag har ju ingen barnpassning. Kanske jag kan vänta till på söndag, eftersom Frida, Tessies syster, ska komma hit i helgen. Hon passar säkert gärna Julia medan jag klipper gräset! Vi får se, vi får se...


1 juni 2011 - Grus i ögonen

Julia höll på att somna i lunchen. Hon kämpade för fullt med att hålla ögonen öppna. Hon hann äta några tuggor, men sen ville hon inte ha mer så jag ställde in den i kylen och lät henne gå och lägga sig. Hon verkade nästan glad när vi närmade oss sovrummet, vilket hon vanligtvis inte är. Jag bäddade ner henne och stängde dörren efter mig och sen dess har det varit tyst! Hon måste ha varit jättetrött. Gullfisen!

1 juni 2011 - 17 månader

Trots att Julia somnade såpass sent igårkväll som hon gjorde vaknade hon strax innan 08 idag. Hon hade säkert kunnat somnat igen om jag hade låtit henne ligga ett tag, men jag bestämde mig för att det var lika bra att ta sig upp. Bara bra om hon är lite trött, då somnar hon ju lättare efter lunch! Idag har vi inga planer alls! Blir väl en promenad senare kan jag tro.


RSS 2.0