Trött liten tjej!

dsc05469 (MMS)

Trött liten tjej!


Idag har jag varit i full gång, vilket har...

dsc05423 (MMS)

Idag har jag varit i full gång, vilket har resulterat i att jag känner mig härligt trött, och inte sådär äckligt utmattad som jag annars är. Förutom det vanliga bestyret: ta hand om lillan och se om hemmet, så har jag varit och tränat för första gången på ca. 2 år! Och det kunde inte ha känts bättre! Jag ville typ inte kliva av löpbandet, men var tvungen då vi hade tid att sola. Jepp, har fejksolat för första gången i hela mitt liv, och även om jag tyckte bättre om träningen och jag inte fått någon bränna, så känner jag mig jättefräsch! Och vi ska inte tala om den nyfunna energin jag fått! När jag kom hem kokade jag upp ett par ägg och Julia och jag av tillsammans några äggmackor och lite yoghurt. Efter att Julia somnat (vilket hon inte gjorde förrän 21) började jag röja efter henne har hemma, och det slutade med att jag började dammsuga halva lägenheten och skrubba sent hela köket. Efter det tog jag en välbehövd dusch och nu sitter jag och kopplar av lite innan sängen.


Den allra finaste jag vet.

dsc05430 (MMS)

Den allra finaste jag vet.


Så jäkla jobbigt är det att vakna tidigare...

Så jäkla jobbigt är det att vakna tidigare än man behöver, och inte kunna somna om! Klockan halv sju vaknade jag, ett riktigt sånt där fällknivsuppvaknande - djong - ong - ong: KLARVAKEN! Särskilt irriterande är det för att Julia fortfarande ligger och sussar helt bekymmerslöst och kommer troligen inte vakna förrän om minst en timme. Vill ju ta vara på sovtiden som jag får! Fattar inte varför jag vaknar...:s JaJa, sånt i livet. Får väl ge det något försök till, annars gå upp!


Just det, det var farmors urnsättning idag...

Just det, det var farmors urnsättning idag också. Jag var inte med, det var bara pappa och hans syskon. Men faster skickade med 2 halsband som hon tyckte jag skulle ha! Jag öppnade asken, men fick stänga den kvickt igen då jag kände hur tårarna började rinna. Får vänta lite med att plocka fram dem, tills jag känner mig lite stabilare! Imon ska jag träffa Madde igen. Vi ska vill stan en sväng och jag ska skriva in mig på samma gym som hon går på. Sen är det dags att börja röra på fläsket på allvar! Mycket roligare att göra det med en kompis. Ska bli så jäkla skönt!


Som sagt har vi haft en trevlig dag på sta...

Som sagt har vi haft en trevlig dag på stan idag. Julia har blivit bortskämd - igen - av både pappa och mig. Pappa köpte henne ett par ordentligt varma tofflor (bilden innan) att ha på sig nu till vintern när hon sitter i vagnen, och leksakerna fick hon av mig. Jag har också blivit lite bortskämd, då pappa dels köpte ett nytt minneskort till min mobil (mitt gamla var i 3 delar) och vi har fört över varenda bild på det gamla till en dvdskiva. Jonny fick ett par nya, varma skor och jag köpte även en liten farsdag present. Men den får han inte förrän på söndag, såklart. Pappa fick sitt kort idag eftersom vi inte kommer träffas igen den här helgen!


..hon fick nya tofflor också.

dsc05389 (MMS)

..hon fick nya tofflor också.


Julia har fått nya leksaker idag! Först nu...

dsc05388 (MMS)

Julia har fått nya leksaker idag! Först nu har hon upptäckt dem, eftersom hon legat och sovit sen vi kom hem!


Julia och jag sitter på spårvagnen hem eft...

dsc05387 (MMS)

Julia och jag sitter på spårvagnen hem efter en väldigt lång dag på stan, med våra pappor. Nu är det slapp som gäller när vi är hemma! Gött!


Usch, nu är klockan mycket! Men kvällen ha...

Usch, nu är klockan mycket! Men kvällen har varit trevlig. Madde kom förbi efter jobbet och stannade till runt nio. Vi fikade lite, tittade på kort och pratade. Precis som tjejer alltid gör! Efter hon åkte hem låg jag i soffan och väntade på att J skulle dyka upp. Han kom strax efter tio, och då åt vi kvällsmat tillsammans. Vi hade även stavningstävlingar. Jag vann! Jag stavade tom hans namn bättre än han själv! :p Lägenheten är nystädad, och luften känns så lätt att andas så jag är säker på att jag kommer att sova som en prinsessa! :D Godnatt


Min goa unge, som precis vaknat efter att ...

dsc05382 (MMS)

Min goa unge, som precis vaknat efter att ha legat i sin sulky och sovit i 2 timmar! :)


Nu är det dags att nana - igen! Känns typ ...

Nu är det dags att nana - igen! Känns typ som jag inte gör annat. Frågan är hur jag ändå kan vara så trött! När jag sitter och nattar Julia runt åtta har jag svårt att hålla ögonen öppna! Varför inte gå och lägga sig samtidigt då, kan man tycka. Men det finns ju annat att ta hand om. Sin sömn kan man inte prioritera! ;) Julia låter som en liten griskulting, som hon snarkar. Vi var och köpte en ny nässug på apoteket igår, och jag kan ju säga att det inte är något för känsliga magar! Jag brukar ha väldigt svårt för geggigt nässlem, men det måste ju göras. Fick ut flera liter kändes det som! Längtar dock till den dagen hon lär sig att 'fräsa'! Godnatt


Julia är lite misstänksam mot den lilla sk...

dsc05372 (MMS)

Julia är lite misstänksam mot den lilla skällande hunden. Ser väldigt roligt ut! Lilla Strumpan, får alltid mamma att skratta!


Julia ligger och snarkar bredvid mig. Hon ...

Julia ligger och snarkar bredvid mig. Hon är så täppt i näsan, stackarn. Fortfarande ingen feber, och humöret är ju på topp, så hon verkar inte särskilt påverkad! Själv är jag svintrött och så redo att sova nu. I morse vaknade jag klockan 4 och hade världens halsbränna, men efter att varit uppe och ätit lite yoghurt somnade jag om igen och sen dess har det inte känts något alls. Hoppas det inte kommer tillbaka i natt!


Sara har varit här och hälsat på idag. Hon...

Sara har varit här och hälsat på idag. Hon har ganska precis gett sig av hemåt, och jag ligger nu nerbäddad i sängen, så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Lär nog behöva en liten powernap under morgondagen, men det ska väl inte vara några problem. Julia har ju börjat sova en extra gång om dagen, så Jag har ju 3 tillfällen att göra det! Ja, vi har ätit pizza och godis, samt ägnat oss åt våran favoritsysselsättning: spel. Inte vilka spel som helst, utan yatzy och kortspel! Perfekt sätt att spendera en fredagkväll på! Dock har jag matat min envisa halsbränna med massa dumt! Behöver köpa hem novaglucol (eller vad det nu heter...). Nu är det dags att sova. Godnatt


Nu är det natten, och jag är placerad i li...

Nu är det natten, och jag är placerad i liggande läge, redo för sömnen att falla in. Jag är så himla trött nu på kvällarna, och efter klockan 21 går jag på reserven. Ett under att jag hållit mig vaken ända tills nu! Borde kanske gått och lagt mig tidigare. Får hoppas att inte Julia blir ledsen massa under natten. Nu är hon ju förkyld också, stackarn, så risken är väl större än vanligt! Får hoppas på att febern håller sig borta i alla fall! Godnatt.


Nu ligger jag i sängen och ska snart sova....

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Har varit fullständigt utmattad de senaste dagarna, och idag har jag mått riktigt dåligt! Nacken har värkt redan klockan 5 i morse och jag trodde då jag skulle få migrän igen. Fick lite panik då jag insåg att jag inte hade några Eeze hemma, och utan den kan jag bli sängsliggande i tolv timmar! Dock avtog det, men har hållit i sig mer eller mindre under hela dagen. Vi var en sväng inne i stan och jag fick då fyllt på mitt lager med värktabletter och även med spray som J fått smörjt på med. Hoppas det känns bättre imon! Just det! Julia har fått en syssling till nu. Lille Elton föddes igår, ca. 4 veckor innan utsagt datum. Välkommen till honom och grattis till mamma Johanna och pappa Mikael!


Julia sover gott, och jag ska göra detsamm...

Julia sover gott, och jag ska göra detsamma. Är verkligen helt slutkörd efter den här helgen! Mycket intryck för både mig och lillskruttan, som för övrigt fyllde 10 månader igår! Hon har sovit middag 3 gånger idag, vilket hon aldrig gör annars. Men nu går det väl åt mer energi antar jag. Hon går ju hela tiden! Inte roligt att krypa längre. Så duktig. :)


Mitt hjärta.

dsc05351 (MMS)

Mitt hjärta.


Med tanke på att vårat internet nu har bes...

dsc05346 (MMS)

Med tanke på att vårat internet nu har bestämt sig för att gå i graven, har det nu blivit bevisat att det ligger en förbannelse över oss! En teknikrelaterad förbannelse! Har därför inte bloggat på ett tag, men också för att jag hela helgen har varit ute på äventyr! I fredags trotsade pappa, Julia och jag själv bombhot och tillbringade några timmar i nordstan innan de stängde. Fick även sätt sprätt på lite pengar! Både Julia och jag fick varsitt par skor, välbehövt. Sedan köpte vi även en ny kudde, plus nya sängkläder till lillskruttan, som hon sover jättegott i. I lördags förmiddag åkte jag ner vill Åsa för att spendera helgen med Eva. Jag var mäkta imponerad av Julia, som bara grät 1 gång under hela tiden, och det var när hon råkade slå i huvudet i sängkanten i gårkväll. Hon har gåtränat massa, och nu är krypandets tid förbi! Idag var vi först och hälsade på dagis. Även där var Julia helt fantastiskt duktig och lekte jättebra med de andra barnen. Hon var inte alls orolig och ängslig. Hon tyckte det var jätteroligt! Halv 2 åkte vi hem vill moster Tessie, och stannade där på middag. Hon körde sedan oss hem och vi var framme runt halv 7. Har haft en kanonhelg!


RSS 2.0