6 juni 2011 - Vad är det för dag nu?

För mig, som är veckovill för det mesta, har den här helgen varit galen! Har tappat bort mig helt. Hela torsdagen trodde jag att det var fredag, eftersom Andreas kom hem. Idag har jag gått och trott att det är söndag, fast Andreas åkte igår. Helt stört! Sveriges nationaldag är det ju också. "Just det" :p Gör ingen direkt skillnad för mig.

Vad har vi gjort idag då? Morgonen började dåligt. Eller, rättare sagt, hela natten sög! Julia vaknade när jag gick och la mig, och precis när hon var påväg att somna om började Lilo jama utanför dörren. Julia var helt plötsligt väldigt pigg! Sen blev hon väldigt ledsen och satt bara och grät. Jag lyfte över henne, och den hemska natten började. Det var varmt och svettigt, hårt och taggigt. Jag kunde inte alls sova, och det hjälpte ju inte att ha en duracellkanin till unge sparkandes och rullandes runt bredvid. Jag trodde på allvar att jag inte skulle få sova någonting alls! Men det fick jag ju, såklart. Även om det inte var någon direkt skönsömn.



Hur som, ju längre dagen gick desto bättre blev både mitt och Julias humör. Hon fick följa med Tessie och Frida och handla lite på Willys medan jag fick ligga hemma och pausa lite. Efter middagen skulle jag diska, och Julia, som bara hade sovit en liten stund i bilen, la sig i soffan och tittade lite på en film jag satte på. "Bee movie". Älskar den filmen, och Julia tycker också den är bra, även om hon inte gärna sitter och tittar i 1,5 timmar. Men hon satt faktiskt lugnt och tittade tillräckligt länge för att jag skulle hinna diska klart.



Medan jag diskade tvättade Tessie och Frida bilarna, så när jag var klar gick Julia och jag ut och gjorde dem sällskap. Det har ju varit rätt blåsigt här, men det var sjukt varmt. Kvavt, verkligen som det var åska på gång. Vi fyllde upp poolen idag också, och Julia var påväg i med kläder och blöja på. Hon satt där en bra stund och trivdes som en gud. Jag fick tvinga henne upp för att hon skulle äta. Hon hade knappt ätit något till middagen alls, antingen för hon var för trött eller pga värmen. Hon åt i alla fall upp det som låg på tallriken! Sedan promenerade vi ner till centrum för att jag skulle få köpa snus, och sedan var det nästan dags för Julia att sova. Får se hur den här natten blir? Börjar nästan se fram emot regnet de pratar om ska komma imorgon... Hade ju varit perfekt om det kom under natten, och att morgondagen blev fin! Men sådan tur kan man inte ha.



Nu ska jag hänga tvätt, och sen blir det sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0