23 juni 2011 - Lite annorlunda

Det blev rätt sent igår. Efter vi hade varit på lekplatsen gick vi ner och handlade lite mat och sedan blev det jättesen middag när vi kom hem. Men eftersom lunchen hade varit så sen så gjorde det inte så mycket. Julia åt, drack några klunkar av sin välling och sedan somnade hon vid 20:20. Idag vaknade vi att telefonen ringde vid halv 9! Skönt!

Idag har jag varit mer beredd så jag la henne inte för sin middagsvila så tidigt. Efter en lugn frukost promenerade vi ner till en annan lekplats som finns i närheten för att Julia skulle få göra sig av med lite energi. Dock hann hon bara åka rutchkanan en gång och gunga en liten stund innan det började regna. Så det var bara att promenera hem igen. Hemma åt vi lunch och sedan somnade hon så fint så, och sov en bra stund. Nu har hon fått badat och jag ska alldeles strax lägga henne. Ingen idé att skynda! Det gör inte så mycket om det blir lite senare idag. Imorgon är det ju midsommarafton och då vill vi ha lite sovmorgon!
Vi firar midsommar några hus ner, hos Mickans mamma och pappa. Var där för 2 årsen också, när jag var gravid. Ska bli jättetrevligt. Börjar nere vid firandet på stranden och sedan går vi upp till huset. Alltid lika roligt att träffa Mickans familj! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0