5 juni 2011 - Stranden ggr 2

Julia vaknad innan 06 i morse. Tror det var för att det var så himla varmt i rummet. Är väl ungefär den enda nackdelen med sommar! Det blir så dålig luft inomhus, och särskilt när man inte kan ha öppet fönstret på kvällarna pga allt ljud som låter. Julia vaknar ju direkt om en moppe skulle köra förbi eller om grannarnas barn skulle leka och tjuta utanför. Jag vägrade såklart att gå upp redan då. Jag la henne bredvid mig i sängen, men hon verkade rätt nöjd och belåten med sina ca. 10,5 (!) timmars sömn och var mer än redo att göra morgon. Hon skulle upp och leka! Och jag lät henne. Struntar väl jag i, så länge jag får sova! Dessutom finns det inget hon kan direkt skada sig på här inne, så jag kan vara relativt lugn.

Hon kom dock upp i sängen efter en stund, och somnade om på utsidan. Hon brukar normalt sova närmast väggen om hon ligger bredvid mig av förklariga skäl. Men inte i morse som sagt! Tur att man inte sover för hårt! Flera gånger vaknade jag och fick fånga upp henne när hon var påväg att rulla över kanten. Eller ja, det var hon nog egentligen inte, men jag tyckte det kändes då. Som när man halvsover och får för sig saker, ni vet..? I alla fall, när jag vaknade nästa gång var klockan 09:30, och det luktade fruktansvärt illa i rummet. Julia stod vid sängkanten och såg riktigt skyldig ut! Så det blev mjukstart på dagen (eller inte...).

Efter frukost packade jag, Julia och Frida ihop oss och gick ner till stranden. Julia tyckte havet var lite läskigt i början men mjuknade rätt snart när hon fick se hur alla barnen sprang ut i vattnet. Personligen tyckte jag att de inte var riktigt kloka eftersom det var iskallt!
Julia dök 2 ggr med huvudet före! Inte med mening såklart, hon tappade balansen. Men hon tyckte nog det var mer spännande än läskigt. Men efter andra gången gick vi ändå upp och byggde lite sandslott. Vi gick hem när det var dags för Julia att sova middag och äta lite.





Efter lunch och vila fyllde vi upp poolen på altanen så hon fick sitta där en stund. Dock när Tessie kommit hem, och Andreas åkt till jobbet, tog vi oss ner till stranden - igen. Julia och Tessie badade, Tessie frivilligt och Julia...mindre frivilligt, men hon skrattade, så det var nog inte så farligt. Väl hemma var det snart dags för Julia att sova, och jag ska nu göra detsamma!



Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0