24 juni 2011 - Midsommar

Idag är det midsommar (för er som inte visste det). Vädret är som det alltid är, förutom regnet. Det obligatoriska svenska midsommarvädret: Vad som helst, utan sol! Jag minns inte ens om jag någonsin upplevt en solig midsommarafton? Sorgligt!

Julia vaknade när jag skulle gå och lägga mig igårkväll och bara skrek. Hon tystnade när jag gav henne nappen, men när jag lämnade rummet för att släcka ner satte hon igång igen. Jag fick släcka allt och sedan skynda in igen. Låg och väntade på att hon skulle somna upp så jag kunde gå upp och kissa, men hon somnade aldrig. Grät typ hela tiden, så till slut gav jag upp. Hon verkade så rädd för något, och låg gråtande med armarna uppsträckta mot mig, så jag lyfte upp henne och hon fick sova bredvid mig. Och jag fick inte kissat! Har skitont i typ njurarna idag! Nej, det är nog blåsan som är öm. Börjar bli lite bättre nu dock!

Nu sitter jag och väntar på att Julia ska vakna. Har sminkat mig och ska bara klä på mig, men kläderna ligger i sovrummet där lillskruttan sover. Ska borsta tänderna och håret och sedan väcker jag henne om hon fortfarande sover. Hon har ju redan sovit i typ 1.5 timmar, så det är lika bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0