10 juni 2011 - Övertrött unge

Julia är övertrött! Hon somnade som en stock på 2 röda i bilen hem från Frillesås, men vaknade när i parkerade. Som alltid! Hon är ju ingen liten bebis längre, som man kan förflytta sovande. Jag har helt enkelt fått avsluta min fredagkväll också för att hålla henne sällskap i sovrummet, även om jag gärna hade spenderat den på undervåningen tillsammans med de andra.

Vi har i alla fall haft en jättemysig fredag, och kalasat på massa gott! Maten var precis klar när vi kom fram så det var bara att sätta sig till bords och hugga in. Till förrätt blev det ärtsoppa gjord på gröna ärtor, med lime, cocosmjölk och chili toppat med lite bacon och vitlöksbröd vid sidan av. Var lite skeptisk till grön ärtsoppa först, men blev glatt överraskad då det faktiskt var väldigt gott. Sedan blev det grillat med färskpotatis (älskar!) och tzaziki och sallad. För att låta maten smälta tog vi en paus från ätandet och födelsedagsbarnet fick öppna sina paket, och sedan spelade vi en omgång krocket. Jag vann, överraskande nog. Har spelat det typ 1-2 ggr i hela mitt liv, och har alltid varit kass på det. Men idag flöt det på riktigt bra! ^^ Ingen idé att spela om man inte kan vinna ;)

Till efterrätt fick vi kaffe och tårta. Vad är en födelsedag utan tårta liksom? Var så gott, och alla åt vi med bamseaptit! Sedan avrundades kalaset , och Anna körde oss hem. Julia ligger i sin säng och skriker och pratar om vartannat och jag gör mitt bästa för att totalignorera henne. Spelar hög musik i hörlurarna för att slippa lyssna på det! Jag är dock svintrött och kommer snart vilja sova, känner jag. Hade ju önskat att hon kunde somna först, men men. Jag ska f*n ha en härlig sovmorgon imorgon!



Elsa och Julia väntar på maten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0