6 oktober 2012 - Ensam hemma

Igår gick jag in i vecka 36, 35 fulla. Jag har sagt det förr och jag lär säga det igen under resterande tid, det har gått så sjukt fort den här gången! Har för mig att jag tyckte att sista trimestern segade fram som en snigel på tuggumidiet med Julia, men nu byter jag vecka innan jag ens hunnit vänja mig vid den föregående. Härligt! =)
 
Min aptit har blivit mycket dålig. Man ska ju äta lite ofta sägs det, men kan inte äta lite och ofta. Inte mycket och sällan heller, utan blir för det mesta lite och sällan. Det finns ju inte så mycket plats kvar i magen för maten, dessutom blir jag lätt illamående om Lillan skulle få för sig att sträcka på sig samtidigt som jag äter. Är väl säkert något som händer alla gravida, men det gör det inte mindre jobbigt. Men jag är glad att jag inte kommer vara gravid på julafton, för då om nånsin vill man ju kunna äta så obehindrat som bara är möjligt! ^^
 
Idag ligger jag på soffan och lyssnar på hur tyst det kan bli, när Julia och Jonny inte är hemma - och det kan bli riktigt tyst! De är båda på Capoeiraträning hela dagen och har lämnat mig i min ensamhet. Inte för att jag har något emot det. Inte så ofta jag slipper bli förföljd av Julia (toalett, kök, dusch - överallt!) eller lyssna på Tv:n när J är hemma. Så jag är nöjd över att, för en gångs skull, ha full kontroll över ljuden och oväsendet som förs i hemmet. Dock har jag spenderat nästan 4 timmar inne hos Andreas, Tessie och Albin, då pappa (min pappa, alltså) kom dit en sväng. Vi har pratat skit och ätit lunch - pizza! =D Fast sen blev jag mätt, och är fortfarande!
 
 
Ny preggobild, tagen i liggande ställning då jag inte orkade resa på mig ^^ 35+1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0