27 juni 2012 - Third time is a charm

Ja ser man på vad mycket dötid jag fått helt plötsligt. Att ha tid att blogga tre ggr på en enda dag är inte något som tillhör vanligheten här hemma! Men nu har jag fått sug att göra det igen, och då kanske jag heöt enkelt hittar luckorna med tid som jag annars inte skulle reagerat på. Vad vet jag!

Hur har den här eftermiddagen spenderats då? Tja, hämtade Julia vid 15:30, som vanligt. Tvättade kläder också, så fick skynda hem. Men Julia är lite "skalmanig" = Skyndar långsamt. Som tur vad kom J hem från jobbet samtidigt så jag kunde gå i förväg och hänga tvätten medan han gick balansgång med henne. En favoritsysselsättning efter hon sett på Madicken ^^ Sedan var det bara upp och börja med maten, sen disken och resten av tvätten. Skönt att man är två för jag skulle aldrig orka med allt själv! :p

Julia sover sen en tid tillbaka, och J kollar på film. Mission Impossible tror jag det var. Ingenting som jag har lust att se i alla fall! Tror jag ska lägga mig tillrätta i sängen och kolla på "Teen Mom" på mtv.se. Tycker det är rätt underhållande/tragiskt/sorgligt att vila ögonen på.

Lite bilder så länge :)



Julia äter kvällsmat och tittar på "Bullerbyn"




Julia ger grynet en godnattpuss <3




Hihi, jag kan gömma mig "bakom" min egen mage! (Den ser mycket(!!!) större ut än vad den är)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0