6 juli 2012 - Storhandlat!

Idag kom morfar hit och hämtade upp Julia och mig, sedan åkte vi först till Kungsmässan. Vi tog en fika och fick en Frapino, som jag älskar och trånat efter i flera veckor! Sen Tessie och jag köpte sist. Såå gott! Sommarens och den här graviditetens största craving ^^ När vi var färdiga åkte vi först till Pressbyrån för jag skulle skicka iväg lite pengar till Svärmor/farmor i Brasilien via Western Union och sedan bar det av mot Willys där vi handlade massa mat. MASSA mat! Trodde jag skulle bli helt ruinerad, men det kostade ungefär hälften av vad jag hade förväntat mig när vi kom till kassan. Kom inte ens upp i min budget, utan sparade flera hundra. Trots att jag köpte lunch och middagsmat för 14 dagar framöver. Vanligtvis brukar jag ju bara behöva handla hem för middagen eftersom Julia äter lunch på dagis. Men nu är det ju sooommarlov :)
När vi hade handlat klart där åkte vi en sväg till ÖoB, för att köpa lite balsam osv. Blev lite annat där också, typ body scrub, badsalt och bodylotion. Men det är så billigt där så lika bra att passa på! Tycker jag förtjänar lite hemmaspa ni mitt i graviditet och allt!

Julia har blivit tämligen bortskämt också! Först köpa morfar en rosa sparkcykel med alla disneyprinsessor som motiv. Julia älskar prinsessor, och sparkcyklar. Så det var ju en höjdare! Nu ska det bara bli finare väder så vi kan gå ut och testa den! Idag har hon dock fått användning av paraplyet jag köpte till henne. Hon har velat ha ett i flera månader och jag har lovat att jag ska köpa ett. Och idag gick det inte längre att komma med ursäkter! Jodå, de där bruna, glittrande ögonen kan nog mjölka...;)



Morfar ska alltid spexa...




...och Julia är inte dålig hon heller...




...men hon vet allt hur man smajlar upp sig också! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0