6 december 2012 - 18

Idag är det 18 dagar kvar till julafton, och igår fick jag inhandlat nästan alla julklapparna. Har några kvar, men de viktigaste är färdiga. Var på ullared med Tessie, Frida och Albin. Och Linnsan såklart! Hon får ju liksom vara där jag ( =maten) är. Julia fick vara hemma med pappa, och de hade tydligen haft en riktig kalasdag med massa lek ute i snön. Ja, snön kom ju i måndags, och trots Julia har varit lite förkyld och hostat sig röd på kvällarna kändes det nästan som barnmisshandel att inte låta henne gå ut och leka. Så jag plockade på henne och Linnsan massa kläder och gick ut! Linn sov gott varmt nerbäddad i vagnen medan Julia och jag sprang runt som galningar och kastade snö på varandra. Tyvärr så är det ju inte kramsnö än, så vi kunde inte göra en snögubbe vilket var planen. Men vi hade roligt i alla fall!
 
 
Idag har vi massa planer! Först ska vi till Bvc. Blir en långpromenad med flickorna, så jag lär få gå rätt långt innan jag ska vara där för att slippa stressa Julia. Hon är vanligtvis väldigt duktig på att gå den biten, och gör det oftast utan att klaga alls. Men man vet ju inte, hon är lite oberäknelig just nu. Hon kanske får ett sånt där utbrott på vägen, och då kan det vara skönt att ha lite extra tid! Är vi framme alldeles för tidigt hade de ju ett roligt lekrum att vänta i ^^ Efter lunch blir det till att åka och handla och ikväll kommer "Tant Sara" och hälsar på, vilket Julia ser mycket fram emot! Så fort Linn gnäller springer Julia fram till henne och säger "Vad är det? Tant Sara kommer ju idag!".
 
Finingar <3
 
Och igår blev Linnsan 3 hela veckor och jaghar börjat göra något som är strängt förbjudet! Jag har börjat längta! Längta tills hon blir större, längtar tills att jag får se hur hon utvecklas etc. Jag längtade så himla mycket till "nästa steg" när Julia var liten, så jag missade att njuta av det som var. Har därför förbjudit mig själv att längta så mycket, men nu kommer det. Tiden går så himla fort i alla fall, utan att jag längtar efter den!
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

HEEJ! :) tänkte bara fråga en grej som jag funderat på när jag sett bilder hemifrån er :) bor ni i Saras gamla hus? :) kram!

Svar: Hejsan =) Hehe jamen, det stämmer. Flyttade ner hit i aug :)
Mamma M

2012-12-14 @ 21:58:48
URL: http://hannalinnea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0