14 december 2012 - Ändring

Linnsan sov inte jättelänge innan. Hon har somnat, vaknat, somnat, vaknat etc, hela kvällen. Hon brukar annars sova väldigt mycket på kvällarna, men just ikväll har det inte verkar som om hon har kunnat komma till ro ordentligt. Nåja, kanske hon sover ännu längre stunder mellan målen i natt istället! Hade ju varit behövligt, med tanke på att jag fortfarande sitter uppe ^^ Ska snart bli ändring på det, dock!
Hon fick sitt bad i alla fall, Linnsan. Och hon verkade nästan tycka det var lite mysigt! Eller, mer som att hon börjar fundera över om det är så illa att hon måste gråta. Hon tänkte på saken, liksom! Tills hon var klar och kom upp på skötbordet. Då vart det lite för kallt för hennes smak och, trots att jag virade in henne i sin badrock så fort som möjligt, blev hon smått förbannad. ^^
Men efter att ha blivit insmord med Miniderm och fått på sig en torr blöja samt ren pyjamas (i storlek 62, då jag glömde hänga de andra efter att ha tvättat dem tidigare idag) så verkade hon rätt nöjd med tillvaron! Nu har hon i alla fall somnat så jag ska nog se till att komma i säng jag med!
 
 
En riktig Brasse-unge! ^^ Krulltottsötnöt <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0