24 augusti 2012 - 29 fulla + liten sjukling

Helgen inleds med hostan från helvetet samt en grovt rinnande näsa. Inte på mig, dock, men det är väl bara en tidsfråga. Än så länge är det bara Jullan som har blivit dåligt. Det har väl egentligen legat i görningen ett tag, då hon har hostat lite från och till i några dagar, men det har bara låtit och verkat som hon svalt fel eller satt nån liten smula i halsen eller nåt. Men inatt satte det igång ordentligt och hon hostade, snuvade och gnällde efter nappen, som hon tappade vid hostan, om vartannat så det har inte blivit mycket sömn - för mig. Hon lyckades sova sig igenom det, men jag vaknade vid varje hostning och snörvel och kliade ryggen och klappade pannan osv för att hon skulle lugna sig. Var inte jättepigg när hon ville gå upp imorse, trots att klockan var närmare 09. Vid frukosten blev hostan värre! Hon hostade så jag trodde hennes huvud skulle explodera, hon blev alldeles röd! Så efter lunch blev det en promenad ner till apoteket för att köpa hem Bisolvon och hallonsaft, och Julia fick sovit i vagnen. Var nog behövligt, för även om hon inte vaknade stup i kvarten under natten tror jag inte hon sov särskilt tillfredsställande.

Hur som, nu har hon, av egen vilja, gått och lagt sig och somnat. Jag ska nog ta mig till sängen rätt snart jag med. Fast inte för att sova, nödvändigtvis, men kan ligga och kolla på film eller nån serie på datorn. Tycker jag är mys :)
Lillasyster blir 29 fulla veckor idag. Sjukt! Bara 11 veckor kvar. Ingenting typ ju, kommer gå så jäkla fort och jag som knappt fattat det än. Dags att inse att jag om en snar framtid kommer ha 2 ungar som kräver mig på 100% tid och uppmärksamhet. Och som inte ens lärt mig hur man delar på sig än :s ^^ 



Magen idag




Julia däckade på soffan igår <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0