27 september 2011 - Ömmande fötter

Julia sov som en stock hela natten, utan ett ljud. Gissar på att hon var trött ^^ Hon vaknade samtidigt som jag när klockan ringde imorse kl.07. Hon var pigg som vanligt och ville direkt sätta igång med lekandet. Jag som är lite mer morgontrött föredrar dock lite lugn och ro på morgonen. Men det är lite mycket begärt! Strax innan 9 tågade vi bort till dagis och Julia blev som vanligt lycklig när vi kom fram. Hon gav mig en snabb puss och kram och rusade sedan in till sina favoritleksaker: dockorna!
Jag gick hem och slängde in J i duschen :p Skulle ta med honom till tandläkaren eftersom han har haft jätteproblem med en tand. Han duchade, och även jag tog en snabb dusch och sedan klädde vi på oss och gick. Tar inte alls särskilt lång tid att gå till tandläkaren härifrån, och vädret var fint så det var rätt trevligt att promenera. Tyvärr hade de ingen tid idag, men fick en till imorgonbitti så han får ta min cykel och trampa dit själv. Jag får lämna Julia på dagis och sen se till att få städat lite här hemma. Behövs verkligen!
Hur som, vi gick och käkade lunch på Wallys place efter tandläkaren. Har inte ätit där sen gymnasiet men det var fortfarande lika gott! När vi var så proppmätta att vi knappt kunde gå gick vi till Kungsmässan. Jag behövde komma till apoteket och köpa hem både det ena och andra (och tredje och fjärde) till Julia för att preppa lite inför kommande förkylningar (värre än den som är igång nu då). Slemlösare, febernedsättare, näsdroppar och febertermometer (min andra är helt väck :s). Dyrt med sjukdomar!

Nu måste jag i alla fall fixa disken. Suck...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0