23 september 2011 - Äntligen helg!

Även idag blev det lite stressigt påväg till jobbet. Jag gick hemifrån i väldigt god tid för att vara säker på att inte missa bussen, men när jag nästan var vid busshållplatsen och sträckte ner handen i väskan för att ta upp plånboken upptäckte jag att den inte låg det. Jag trodde inte det var sant, men fick tvärt vända om och springa hem för att hämta den. Jag var fast besluten att jag inte skulle komma försent, så jag tog cykeln ner igen. Parkerade den vid ST1, men hann inte låsa den. Dock var J och Julia på coop och handlade så jag ringde honom och bad honom låsa den på vägen hem, vilket han gjorde.
Så istället för att komma ca. 10 min försent var jag på jobbet 45min innan jag började. Fick sitta en stund och läsa, innan jag och en annan vikarie fick uppgiften att rätta matteböcker innan vi började. Så det satt vi med i ca. 30 min innan det var dags för fritids att börja.

Dagen gick bra, förutom att jag kände mig väldigt seg. Är ju inte alls van vid att jobba så min kropp strejkar gärna efter några timmar, det brukar dock lösa sig om jag får sätta mig ner i några minuter och ladda upp lite igen. Dock fick jag gå ca. 10 min innan jag slutade, vilket var perfekt då jag slapp stressa till bussen, Hann tom lämna tillbaka nyckeln på receptionen (råkade iofs sätta igång larmet :p).
Jag smög in när jag kom hem, så ingen hörde. J dammsög i sovrummet och Julia satt och gnällde i vardagsrummet. När hon fick syn på mig bröt hon ut i ett tårkalas och sprang gråtande fram och slängde sig runt halsen på mig. Hon slet av mig kläderna och sedan dess har hon inte lämnat min sida. Har nog varit borta från henne för mycket de här dagarna än vad hon tycker är okej. Och jag har ju saknat ihjäl mig efter henne också! Så nu ska det bli härligt att ha några dagar hemma med henne.

Imorgon kommer morfar (pappa) och hälsar på. Skulle ha gjorde det förra veckan men så fick han en körning till något land långt bort (kommer inte ihåg vilket) så han låg ute i två veckor. Men nu är han hemma och imorgon kommer han, och det ser vi fram emot :)

Ska nog låta skrutt ta ett bad nu, så kan jag fixa disken och sen somnar hon mycket bättre. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0