20 september 2011 - Upp och hoppa

Det hände inte så mycket mer under gårdagen. Vi promenerade till Coop och handlade lite, när vi kom hem blev det mat och sen fick Julia bada medan jag rakade av J allt hår han hade på skallen. Typ ^^ Efter att Julia hade somnat blåste det upp ordentligt och det lät som om balkongerna skulle falla av byggnaden vilken sekund som helst. Självklart vaknade Julia av det några gånger och strax innan 22 ville kunde hon inte somna om igen. Hon grät och sträckte armarna efter mig och sa "Kram" varvat med "Baja" (=Bära). Efter att ha försökt få henne att somna om ett bra tag gav jag upp och bar in henne i våran säng. Jag antog att jag tvunget skulle behöva gå och lägga mig också, eftersom hon var så rädd, och gick för att borsta tänderna osv. Men det blev tyst där inne, och hon somnade om. Trots att fönstret var lite öppet där och man därför hörde stormen mycket tydligare.

Jag gick i alla fall och la mig efter att ha kollar på "Svenska Hollywood fruar", och började läsa en ny bok, då jag hade läst klart min gamla tidigare på kvällen. Tycker det är så svårt att ställa om sig från en bok till en annan, särskilt när det inte är samma författare som skrivit dem. Men man vänjer sig fort :)

Nu sitter Julia och äter frukost och snart ska vi gå till dagis. Hon ska vara där mellan 9-14 idag, som i fredags. J ska på möte på Af klockan 13 och jag har inget planerat! Så skönt. Behöver vila upp mig inför torsdag då jag ska jobba 07:30-18-30. Hur ska jag orka det? :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0