19 september 2011 - Veckoplaner

Igår hann jag inte blogga! Jenny kom hit vid 11 för att hämta tvättmaskinen, vilket var lättare sagt en gjort. Det är ju inte bara att lyfta upp den och gå, liksom. Den ska kopplas ur och ditten och datten, sen väger den ju en del också. J och Jenny kämpade på, medan jag fick plocka ner dörrarna i lägenheten för att de skulle komma förbi. Har ingen aning hur det gick ner för alla trappor, men tydligen gick det bra för maskinen stod i en del i kärran när jag kom ner. Vi skulle följa med hem till dem då de även behövde hjälp att lyfta av den. Sedan blev det macka och muffins och Julia fick leka med Elsa en stund innan det var dags att åka hem - vilket Julia såklart inte ville!

När vi kom hem igen var jag uttråkad, så jag satte igång att städa. Inte det lättaste med en totalgrinig unge som bara springer runt och skriker hela tiden. Men jag fick gjort lite i alla fall. Sedan var det middagsdags för Julia som fick potatismos och köttbullar och när hon ätit upp allt busade vi en liten stund innan läggdags.

Idag ska jag på möte vid 10 med min "stöttare" från Kicken. Ska prata om studier, osv. Kul, kul. Imorgon har jag inga planer! Julia ska till dagis, J på möte på AF och jag ska bara slappa ^^ på onsdag har vi möte igen, båda två och på tors-fre blir det jobb. :)



- Go å gla -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0