14 oktober 2011 - Immunförsvaret jobbar så det bränner

Idag har varit en bra dag. Julia väckte mig strax innan 08 och eftersom jag somnat relativt tidigt så var jag inte så farligt trött. Vi gick upp och åt frukost och när J vaknade en stund senare tog vi alla en promenad till Coop och handlade mat till lunch+middag. J lagade till lunchen när vi kom hem och sedan skulle han på ett viktigt möte i gbg. Jag la mig på sängen med Julia, och jag blev helt fascinerad av hur duktig hon har blivit vid vilan. Hon la sig ner, klappade mig lite på huvudet och log. Sedan stängde hon ögonen och väntade på att somna! Brukar aldrig vara så lätt att få henne att somna, men idag tog det max 5 minuter!
Jag satte mig vid datorn och slappade och efter kanske 1,5 timmar kom hon upp och var alldeles rosig om kinderna. Alltså, helt röd var hon! Jag undrade om hon fått feber under vilan, men hon var inte varmare än vanligt så jag antog att hon bara legat och gosat sig ordentligt. Efter en stund gick vi ut, gungade en stund och promenerade sedan och köpte lite fredagsmysgodis. Vi var hemma runt 16.30 och en halvtimme senare blev det mat, men Julia ville inte äta trots att det var spaghetti och köttfärssås. En av hennes favoriträtter. Hon åt en frukt dock och drack lite vatten. Sen blev hon bara gnälligare och gnälligare. Hängde efter mig och när hon reste sig upp skakade hon samt hackade tänder.
Jag la mig på sidan på soffan och hon la sig bredvid med mina ben som kudde och vid halv sex var hon påväg att slumra till. Då insåg jag att hon nog har feber i alla fall, för i friskt tillstånd skulle hon aldrig sova så tidigt. Speciellt inte när hon sovit middag så bra. Jag kände på henne, och mycket riktigt var hon stekhet. När jag plockade fram termometern var batteriet slut, så jag kunde inte ta tempen. Typiskt! Försökte hålla henne vaken ett tag, men det var lönlöst. Hon somnade sittandes i mitt knä runt sex, så det var bara för mig att förflytta henne till sängen. Hoppas på 2 saker nu: 1. Att feber är borta tills imorgon. 2. Att Julia inte vaknar klockan 6 imorgon bitti...! 

^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0