4 maj 2011 - Usch

Ehm...natten blev inte som jag hade hoppats på. Det är lite märkligt med Julia! När jag går och lägger mig på kvällarna, stampar in i rummet och för en jäkla massa oväsen, då bara sover hon. Snarkar jättegott! Även när jag ligger i sängen och knappar på datorn eller har lampan tänd om jag läser. Men i samma sekund jag släcker ner och lägger mig till rätta för att sova, då vaknar hon! Även igår. Hon började gråta, jag gav henne nappen och filten och klappade om henne och hon somnade om. En knapp timme senare vaknade hon igen. Då blev hon helt plötsligt helt klarvaken och låg i sin säng och pratade och sjöng. Och viskade på ett sätt som fick nackhåren att resa sig! Ett tag fick jag för mig att hon var besatt! Men det visade sig att hon bara var bajsenödig...

Hon har varit hård i magen igen i ett par dagar, och bara bajsat små harpluttar. Tänkte att det kanske var därför hon varit grinig, och bestämde mig igår för att få igång det igen och gav henne katrinplommonpuré. Dock gav jag henne lite för mycket och lite för sent + att hon fick fullkornsvälling. Så jag hörde borta i min säng hur hennes mage bubblade och när hon tog i hur det smetade ordentligt i blöjan. Jag kände mig sådär motiverad att gå upp och byta den blöjan, men kunde ju inte låta henne ligga med det. Så det var bara att byta! Och det var ett ordentligt lass vill jag lova! Sen la jag henne tillbaka i sin säng och hoppades på att hon skulle somna om. Och det gjorde hon - i 30 minuter! Sedan var det samma gamla visa igen och hon fick komma över till mig.

Idag ska vi in en sväng till kungsbacka och göra några ärenden. Skulle åkt med bussen 12:48 egentligen, men tar nästa istället. Vi har precis ätit lunch och Julia behövde sova, och det kändes lika bra att låta henne göra det i sin säng. Hon sover bättre där (inte på nätterna, uppenbarligen) och hon behöver det. Så hinner jag ta en dusch. Hann ju inte riktigt det igår eftersom det blev sånt bråk i badet mellan mig och den där lilla ungen ^^ Dock har faktiskt hennes humör varit mycket, mycket bättre idag. Inte grinat eller gnällt. Bara skrikit då och då när hon inte fått som hon velat, men det är ju normalt! Kanske det var magen då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0