30 maj 2011 - Födelsedagen

Tänkte dra ut på den tråkiga städningen lite till, så jag kan ju passa på att berätta om lördagen! Efter vi hade haft lite lunchfirande här hemma körde pappa och Tommie in mig till Kungsbacka. Först till mässan där jag skulle köpa med mig lite grejer och sen hem till Mickan. Var där runt 15 och hittade Mickan krypandes på toalettgolvet. Hon hade inte förlorat förståndet, hon tvättade av det bara! ^^ Hon hade spenderat nästan hela dagen med att storstäda inför kvällen! För min skull! Så snällt ;)

Vi började ganska snart göra oss iordning - eller rättare sagt, Mickan började göra oss iordning. Hon fick fria händer att sminka mig som hon tyckte skulle passa, och det blev en jättefin ljus sminking. Jag har ju så små ögon, så det är ingen bra idé att sminka för mörkt. De försvinner då :p



Snyggo :)

Vi var nästan klara när Andreas kom hem och knäckte en öl, och då kände jag också för att starta festen och följde hans exempel. Fast jag är ju ingen ölmänniska så drack cider. Mickan började med maten! Terykaki marinerad kyckling filé med bulgur och ruccolablandning till. Och tzaziki såklart! Så jäkla gott! Jag hann inte ta några bilder innan den var uppäten (av mig :D). Till efterrätt blev det Mickans hemmagjorda marängsviss. Lika god den! Sara kom när vi hade ätit upp, och Mickan fick sminka henne också!



Ja, sedan var det bara att börja fira. Vi spelade Kinect och vid 23 tog vi en taxi ner till torget och gick till Esters och dansade tills vi stupade (nästan). Vi kände oss dock rätt nöjda med kvällen runt 01, så jag ringde min bror som kom och hämtade oss. Skönt att slippa bussen!







Dock så glömde jag (såklart) min mobil när vi skulle ut så jag fick inga bilder därifrån. Men Mickan tog en del, så jag ska sno dem från henne nångång! :) Nu blir det väl till att städa....pust....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0