24 maj 2011 - Paus

Jag tror visst att jag tog en omedveten bloggpaus! Vet inte varför. Det händer inte så mycket, eller rättare sagt, visst händer det saker, men ingenting jag känner att jag vill dela med mig av här. Men men, oavsett så är det alltid skönt att strunta i bloggen ^^ Men nu är jag i alla fall tillbaka!
Vad har hänt sen sist då? Helt ärligt så minns jag inte :p Har träffat Sara en del, och tog en kort promenad med Mickan och Mira när de äntligen kommit tillbaka från Kreta. Vi hade saknat dem jättemycket! Igår blev det officiellt att vi ska få en liten bebis till i familjen. Julia ska få en liten kusin och jag ska bli faster! Har tänkt på det, hur nästan alla blir "omtitulerade" när det kommer en ny bebis. Julia blir säkert förvirrad när folk helt plötsligt börjar kalla mamma för faster, morbror för pappa, morfar för farfar och "moster" för mamma. Och henne för kusin! Så roligt att hon får en kusin här också! Hon har ju jättemånga men de är ju alla i Brasilien och inga hon direkt träffar. Tyvärr! Bebisen (som jag är så säker på kommer bli en pojke!) kommer inte förrän i December, men det ger oss ju en anledning att se fram emot vintern, vilken jag annars fasar för!

Idag är Tessie ledig så vi ska åka några ärenden och sen blir det förmodligen lite städning här hemma. Jag ska försöka mig på att göra pesto-torsk, som vi ätit hos Mickan ett par gånger. Är jättelätt att laga så det borde ju tom jag kunna lyckas med! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0