2 maj 2011 - Vilken gnälldag!

Idag har det varit typ konstant gnäll ur Julia. Så frustrerande! Hon har varit jättetrött fortfarande, trots hennes nästan 3 timmar långa vila i förmiddags. Så hela eftermiddagen har hon gråtit/gnällt/grinat och jag har försökt mitt bästa att inte förlora förståndet. Sen är ju Julia lite, typ, "rädd" för att bli trött! Hon accelererar från 1 till 1000 på en sekund och far runt som en duracellkanin på speed när hon blir riktigt trött. Hon vägrar in i det sista att låta tröttheten ta över. Kan inte sitta still i en minut, utan åmar och kråmar, kryper och krälar. Hela tiden! Riktigt jobbigt är det!

Dock var det någon timme just efter hon vilat som hon var hur underbar som helst. Jag höll på att vika ner alla nytättade kläder i lådorna och Julia lekte med Lilo. Lilo är världens bästa barnvakt! Jag satt inne på golvet i sovrummet och Julia var precis utanför med Lilo, och helt plötsligt ble det alldeles tyst. Alla småbarnsföräldrar vet att en längre tystnat i vaket tillstånd betyder att nåt är i görningen, så jag tittade ut. Då har Julia lyft upp Lilo, ena armen om magen och andra runt HALSEN! Lilo hade ansiktet riktat upp mot taket och munnen var halvöppen och ögonen panikfyllda! Jag blev helt hysterisk och skrek åt henne att släppa katten samtidigt som jag slängde mig upp för att hjälpa min stackars kisse! De blev dock vettskrämda när jag började skrika, och när Lilo började sprattla släppte Julia henne illa kvickt och kom halvgråtande springandes till mig för tröst. Så jag kunde pusta ut, men tänkte att nu kommer Lilo ALDRIG låta Julia komma i närheten igen. Men bara minuterna senare kom hon upp och lade sig på golvet där solen sken in genom fönstret. Julia sprang fram till henne och satte sig bredvid och där höll de sig tills jag var klar!

Sedan skulle jag diska men Julia var fantastiskt rastlös så jag bestämde mig för att ändå ta en liten promenad med henne. Dock kom vi bara ner till hamnen och upp igen då det inte alls var roligt att vara ute idag. Julia hittade ett nytt sätt att åka vagn; Stående på knä där fötterna ska vara. Hon tyckte det var skitkul!
Vi åt pannkakor till middag när vi kom hem sedan satt vi framför Tv:n den sista timmen innan det var dags för Gnällfisen att sova. Nu gör hon det, och jag har dammsugit undervåningen och ska nu ta ett bad! ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0