14 maj 2011 - Dagen

Julia sov jättebra igårkväll, medan vi tittade på film. "Conviction" hette den och är en sann historia om en syster som släpper allt hon har i sitt liv för att få sin bror, som sitter i fängelse oskyldigt dömd för mord, frigiven! Den var bra, men jag tror det var mycket för att den är "verklig". Jag tycker oftast bättre om filmer när de är baserade på verkliga händelser.

Hur som, när jag gick och la mig vaknade Julia till, men eftersom det blev tyst så fort igen så trodde jag hon somnade om. Jag insåg att det inte var så när jag såg ett litet huvud sticka upp i spjälsängen. Jag brukar hänga en filt över om jag vill ligga och läsa en stund för att försöka undvika att hon störs av lampan, så jag ser ju inte rätt in. Jag sa till henne att lägga sig igen, men det gillade hon inte, så hon satte igång att börja skrika. Det slutade med att hon fick ligga bredvid mig, så jag har ju sovit lite halvkasst. Hon kom inte till ro och låg länge och for runt som en strandad fisk i sängen, och jag hamnade närmare och närmare kanten. Så har varit helt sinnessjukt trött under eftermiddagen. Men nu fick vi ätit middag och då piggnade jag till! Tänk vad lite mat kan göra!

Vi gjorde en liten "roadtrip" idag, först till Fritsla för att Andreas skulle klaga på sin micro till lastbilen. De hade hur mycket grejer där som helst, och jag kom ut med en t-shirt och en klänning till Julia + en mjuk boll till henne att leka i. Sedan hoppade vi in i bilen och åkte vidare till Varberg och Hajen, där vi skulle handla hem lite käk. Köpte även en liten badpool till Julia som hon kan leka i när det blir fint väder (när det nu blir...:/).



Mitt Hjärta idag




Jag i ett par av mina nya glasögon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0