13 maj 2011 - Helg

Nu är det helg! Ledigt. Från jobb och skola för de som jobbar eller pluggar. För mig är det bara ledigt från de måsten jag har att göra utöver att vara mamma. Man kan säga att alla och inga dagar är helg! Man har ju aldrig ledigt, men å andra sidan har jag ytterst sällan någonstans jag måste vara. Men jag gillar ändå helgerna!
Julia sov länge inatt! Runt 13 timmar. Hon väckte mig vid halv 9 och ville upp. Jag fick dock vakna till liv lite först, värre än så var det inte. Vi satt vid frukostbordet vid 9 och sedan var det lek som gällde. Med samma leksak som alltid såklart. Försökte gömma den från henne ibland för att hon skulle ta fram något annat, men det gick inte ann! Då blev hon riktigt arg. Så det var bara till att "bita i det sura äpplet" som pappa så fint brukar uttrycka det när det är något som inte går som man vill (vilket är väldigt, väldigt ofta!)

Andreas var hemma tidigt, redan runt 13, så vi åt lunch lite senare. Julia fick ett mindre mellanmål vid halv 12 och sedan sov hon middag till Andreas kom hem. Då åt vi alla med god aptit! Alltid trevligare att äta med sällskap. Jag brukar ju ha sällskap när jag äter, Julia, men det är liksom lite svårt att hålla en givande konversation med henne då det enda hon svarar är "A" och med huvudskakningar. Hon har inte lärt sig det där med att nicka riktigt än, samt säga "nä" ^^
När vi hade ätit lunch tittade vi på ett avsnitt av en krigsserie som Andreas fick på posten i veckan, "Generation Kill" som är en skildring av det senaste Irakkriget med bl.a Alexander Skarsgård. Vi såg bara ett avsnitt och jag var lite distraherad av andra saker som skedde runt omkring, men det jag såg verkade bra. Tycker att det är väldigt intressant att titta på krigsfilmer. "Band of Brothers" är en storfavorit!

Sen har det inte varit så mycket. Lite småpill, städ osv. Käkade pizza vilket var fantastiskt gott, och Julia ligger nu och sover. Hon somnade utan välling idag! Var helt slut, bebisen! Men det är bra! Då slipper vi skrikiga och ledsna nätter. Hon bara somnar och sover sen som en stock resten av kvällen! Ska aldrig mer lägga henne efter klockan 12!



Sommarflicka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0