28 mars 2011 - Mör och go...

Idag är vi så nära att vara döda man kan vara när man fortfarande andas. Jag och Tessie, alltså! Det var inte lite smutsigt i lägenheten, och vi har skrubbat hål på både fingrar och trampdynor! Är väldigt glad att det är över och slipper ha det hängandes över mig! Väldigt, väldigt tacksam över att Tessie spenderade sin lediga dag med att kräla runt i skiten!

Julia var faktiskt duktig! Hon satt i sin sulky och tittade på, i början i alla fall. Sedan spillde hon vatten över hela sig och blev blöt och kall, vilket gjorde mig lite stressad eftersom hon har varit lite förkyld de senaste dagarna. Dessutom var hon skittrött, men såklart fattade hon inte det själv - som så ofta annars! Jag fick spänna fast henne i vagnen så hon inte kunde röra sig, och la sedan två filtar över henne. Efter några minuter somnade hon och sov ett par timmar. Efter att hon vaknade satt hon lugnt och fint och tittade på igen. Jag var imponerad! Att sitta stilla i nästan 6 timmar när man är 15 månader...trodde inte det gick!

Vi åkte vägen om Willys och handlade på vägen hem, och sedan blev det sen middag. När den var uppäten gick jag ut och rensade i bilen det vi fick med oss hem, och sen var det dags för Julia att sova! Jag ska rätt snart göra detsamma! Imorgon bär det av till dagis på en liten dagsvisit! Det var längesen vi var där nu, så det känns dags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0