24 mars 2011 - Vad ska vi göra nu...?

Julia vaknade efter att ha sovit nästan 3 timmar! Då var det mer än dags att äta lunch, och min mage kurrade måttligt! Vi åt upp det som blev kvar av lasangen igår. Det var i alla fall tillräckligt för att Julia skulle bli mätt! Sedan åt vi upp det godaste i fruktsalladen. Julia attackerade jordgubbarna utan hämningar! Jag hann sno åt mig ett par stycken, men sen fokuserade jag mig mer på apelsinerna. Var inne i fruktaffären på Kt när jag handlade, och hittade faktiskt förvånadsvärt goda apelsiner, för att vara den här årstiden! Annars tycker jag att de brukar vara torra och sega!

Jag har även hunnit packa det mesta av krimskramset som låg i små fack i garderoberna, samt alla kläder, förutom det vi behöver idag och imorgon. Plus sängkläderna. Nu är det så fullt med kartonger och sopsäckar här att det börjar bli svårt att ta sig fram! Får liksom flytta undan saker när jag ska någonstans, för det spelar ingen roll var de står - de är alltid i vägen för något! Suck...! Bara 1,5 dagar kvar!
Vi blev klara med tvätten fort också, och Julia har fått en dusch. Hon kissade ner sig när jag skulle smörja in henne, så det var liksom bara att "slänga" in henne under strålarna och tvätta henne. Hade tänkt att göra det ikväll ändå, så nu blev det bara lite tidigare. Sen fick jag smörja om henne, med blöja på den här gången! Slöseri med salva....:/
Nu vet jag inte vad vi ska hitta på! Det är fint väder, men det blåser så himla mycket att Julia har svårt att hålla balansen när hon kommer ut! Kanske jag tar en promenad med henne i vagnen. För att fördriva tiden lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0