16 mars 2011 - Sol sol strålande sol

Härligt väder har det varit idag! Synd bara att vi inte hunnit vara ute så jättemycket. Har haft fullt upp med tvätten, men tog en sväng ner på gården och lekplatsen innan middagen. Julia tycker inte alls att det är roligt att gunga längre! Hon blir helt vettskrämd när gungan börjar röra sig. I somras tyckte hon ju det var roligt, men hon har tydligen blivit lite feg med tiden. Går väl över så småningom.

Nu är det i alla fall färdigtvättat - för idag! Har tvättid imorgon också för att ta resten. Besvärar mig inte heller med att vika ihop dem och lägga dem i garderob och byrår eftersom vi ska packa ner större delen av det imorgon när Tessie kommer. Ska bara plocka ut de kläderna vi behöver den sista 1.5 veckan vi bor här. Resten åker med Tessie ner till Åsa tillsammans med så mycket vi får plats med i bilen! Ska bli så skönt att bli av med en massa grejer. Lättare att hålla iordning på allt här :)

Julia äter i alla fall middag nu. Fiskbullar! Det är gott det. Hon har smak, ungen :p Tänkte ta en promenad efter och sedan blir det nog en dusch för skruttans del. Behöver få ordning på hennes hår! Hon har haft toft i två dagar och efter det står hennes hår rakt upp, som en tuppkam. Ser inte klokt ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0