15 mars 2011 - Saker att göra

Idag har vi grejer och göra, jag och Julia! Just nu soer hon, och jag har passat på att rensat i lådor och skåp och slängt bort gamla papper som inte behös längre. Resten har jag packat ner. Flyttar ju om mindre än 2 veckor kom jag på igår, så det är väl lika bra att sätta igång. Tessie kommer hit på torsdag med kartonger och hjälper mig lite. Känns så himla skönt att få komma härifrån! Ska bli trevligt att flytta ner till brorsan och svägerskan ett tag. Att ha någon att prata med, som faktiskt svarar med fullt förståliga ord! När man är så sällskapssjuk som jag är blir man lite galen efter ett tag ensam med en ettåring!
Dessutom tror jag det kommer bli bra för Julia att få lite variation från mig. Märker på henne att hon är lite less och uttråkad på mig ibland. Det kommer nog göra oss alla gott!

Senare ska vi till BUM på GT för att starta en "utredning" angående Julias magproblem. Hon var ju så svullen, pruttig och hård ett tag, och jag misstänkte att det var mjölken. Så jag slutade ge henne det, och då blev det bättre över en natt! Tror inte hon är permanent allergisk eller intolerant, men övergående överkänslig kanske :p Lika bra att kolla upp det i alla fall.
Senare ska vi göra en annan grej, som jag dock inte tänker skriva här! Ska bli roligt i alla fall :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0