8 juli 2011 - Försöker på nytt

Fem dagarsen jag bloggade sist. Då vi var påväg till Mikael och Johannas bröllop. Jag hade vaknat klockan 07 den morgonen och känt av lite huvudvärk. Migrän. Jippi! Dock var det inte så illa i början så jag hann både byta Julias blöja och ge henne lite frukost innan jag var tvungen att lägga mig ner. Efter ca. 30 minuter kom Tessie ut från sovrummet och frågade vad som var fel. Jag berättade att jag hade migrän och två sekunder senare kommer Andreas utspringande och skickar mig i sängs. Jag somnade och sov väl ca. 2 timmar och mådde sedan rätt bra. Hade lite molande värk hela dagen, men tog jag det lugnt så var det okej.

Bröllopet var jättefint. Första bröllopet jag varit på så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, men så fort brudparet kom in i kyrkan kom "the waterworks". Det var en fin cermoni med solosång utav Johannas kusin från sin pappas sida. Hon har sjungit på alla dop och bröllop, och det är alltid lika behagligt att lyssna till! Sedan blev det mat och massa tal.
Julia var hemma med morfar och gammelmorbror, och de hade åkt in till kungsmässan för att köpa regnkläder till Julia. Lilla pappa, traskar helt naivt in på P&P och ber om hjälpt. Kvinnan hjälper glatt att plocka fram en vattenavstötande, tvådelad dräkt. Pappa provade den lite på Julia, och den var lite för stor, men det var ju meningen. Sa åt honom att köpa storlek 92, och det gjorde han. Först när han kom till kassan och skulle betala upptäckte han att han hade kommit in i en affär med lite högre priser. 1100:- fick han betala för det! Och när han väl stod där kunde han inte med att säga nej, så han betalade i chock och gick sedan där ifrån, in i leksaksaffären för att köpa en dockvagn. Julia älskar den! :D

Häromdagen fick jag äntligen köpt min (-Julias) älskade cykelstol som jag velat ha så länge. Fick den i födelsedagspresent från pappa. Andreas monterade den direkt när vi kom hem och sedan susade Julia och jag iväg. Jag trodde hon skulle vara skiträdd, med tanke på att hon tycker det är lite läskigt att gunga, men Julia fullkomligt älskar det! När jag stannar, för att leda cykeln över ett övergångsställe eller upp för en backe, blir hon skitarg och sitter och slår på sadeln för att jag ska sätta mig. Perfekta färdningsmedlet!

Var på BVC här nere i Åsa för första gången ïgår. Bara för att vi skulle få se hur det är där och de skulle få träffa oss. Julia fick massa beröm och följer sina utvecklingskurvor galant. Väger nu 13.2kg och är 83cm lång. Stora tjejen! ^^

Tja, det var väl det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0