20 juli 2011 - Spring morfar, spring!

Idag har vi varit i stan med pappa/morfar. Började på Ikea där jag fick kollat in lite möbler. Vill ha en sängstomme och en matchande byrå samt lite garderober osv. Men det blir ju när det finns ekonomi för det. Vi åt även lunch där: Pappa och jag tog den gravade laxen med potatis och Jullan fick köttbullar och potatismos. Hon var inte jättehungrig. Åt upp kanske hälften, vilket om man jämnför med sist vi var där då hon åt upp allt utan 3/4 köttebulle, inte var så mycket.
När vi ansåg oss klara på Ikea bar det iväg mot kungsbacka. Blev dock lite omvägar, (åkte av motorvägen i fjärås och sen tillbaka mot kungsbacka) för att Julia somnade typ precis när vi skulle svänga av, och hon behövde sova lite längre. Blev inte jättelänge, men det fick räcka. Var inne på Skopunktens rea! Fick äntligen mätt Jullans fötter också, något jag velat göra ett tag men inte fått tummen ur. Hennes fötter är 14cm långa, alltså ska skorna vara ca. 15,5. Hittade 2 par till henne (hittade fler, men köpte bara 2). Ett var i storlek 22 som hon använt ett tag, men det andra paret var i 23! Så stora! Jag hade typ 23 när jag var 5-6 år. Minst! Fast jag har visserligen sjukt små fötter....köpte i alla fall ett par skor till mig också. Sedan blev det kungsmässan och från HM rean köpte jag ett par blommiga shorts, som egentligen inte alls var snygga, men jag gillade dem ändå, och köpte ett linne + en långärmad t-shirt på GT för 29:- respektive 49:-. Varför kan det inte alltid kosta så?? ^^

Sen fick dagen vara klar och pappa körde oss hem och när han åkte kom Tessie hem. Då blev det middag och sen var det snart dags för Julia att sova. Vi hann leka lite med gatukritorna jag köpte åt henne igår, men sen var det avtvättning, blöjbytning samt nattning som stod på agendan. Nu sover hon sött min fina unge!



På bussen mot kungsbacka i måndags

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0