12 juli 2011 - Ber om en lugn natt

Natten till idag var fruktansvärd. Tror aldrig vi har haft en sån dålig natt jag och Julia! Hon somnade runt 19 som vanligt, men vaknade igen vid 21. Då bestämde jag mig för att gå och lägga mig eftersom hon brukar somna om lättare om jag är i rummet. Men igår var det annorlunda och hon blev helt tokig. Förstod inte alls vad som var fel. Hon började åla sig runt i sängen och slog i huvudet i kanten hela tiden. En av gångerna var det riktigt hårt, så jag blev lite rädd. Då fick hon komma och sätta sig i mitt knä och kramas en liten stund. Flera gånger verkade det som hon somnade om, men sedan slog hon i huvudet igen. När klockan var runt 23:30 var jag på väg att hoppa ut genom fönstret i frustration, men då kom bror som en skyddsängel och tog ner Julia en liten stund. Vi pratade lite och kom fram till att hon antagligen var ostimulerad, eftersom det inte hände något direkt igår plus att hon sov 2,5 timmar under dagen på det. Jag var ju i en helt annan värld med min abstinens så jag hade inte energi till något. Vid 01 somnade hon i alla fall. Bredvid mig i min säng, precis som hon ville. Efter att hon hade legat och slagits, sparkats och vridits i sängen i kanske 45 min...! No mercy!

Idag tog jag i alla fall med mig henne till göteborg några timmar. Hälsade på en vän och sedan kollade lite i affärer. Jag fick köpt ett par nya hörlurar eftersom de jag hade innan var usla! Vi var hemma vid halv nio, efter att Julia fått gå nästan hela vägen från busshållplatsen (vilket är ca. 2 km). Vi busade lite för att lätta upp den griniga stämningen, som faktiskt kommer från en väldigt gnällig liten flicka som just nu är inne i en riktig utvecklingsfas ( också kallad trotsålder). Hon är verkligen sur typ 75% av tiden hon är vaken, och vi alla försöker på alla sätt att få henne på bättre humör! (Har jag valt sämsta möjliga tid att sluta snusa?? JAaaa) Jag fasar inför tonåren....:/
Jag satt i alla fall hos henne en liten stund och då somnade hon. Hoppas på att det håller i sig i natt så vi kan få sova ordentligt!

Imorgon ska vi till Kungsbacka på "inför-flytten-möte". :D Inte långt kvar nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0