11 juli 2011 - Insektsinvasion

Vi har verkligen insekter överallt! Stora feta flugor, gråsuggor, pappa långben, spindlar. Allt! Värsta invasionen! Nackdelen med att bo på landet.

Jag sov faktiskt bättre än jag hade förväntat i natt. Somnade kanske vid 00-00.30. Vaknade vid 04 första gången, och trodde det var kört. Men somnade om. Vaknade klockan 06, och upptäckte att Julia också hade vaknat. Hon kom över till min säng, och en timme senare vaknade jag och insåg att vi hade somnat om igen. Sedan vaknade jag runt 09 av att Jullan satt och gnällde bredvid mig. Tog ett tag innan jag fattade varför, men när jag väl gjorde det så blev det bråttom upp. Kiss. Massa kiss. Kiss i hela sängen. Var inte alls trevligt! Slet av Julia blöjan som, typ bara bestod av kiss, lyfte ur henne ur sängen, tog sängkläderna under ena armen och barnet under andra och halvsprang ner för att få in det i tvättmaskinen. Sedan fick Julia frukost, och jag försökte så gott jag kunde att få rent bäddmadrassen. Inte jättelätt när det är en "Do not"-madrass.

Tvättinstruktionerna =
Do not wash. Do not bleech. Do not tumble dry. Do not iron. Do not dryclean.

Fick skrubbat av den det värsta i alla fall. Vet inte vad som händer idag. Händer ingenting! Funderar på att ta med mig Julia och cykla bort till mammas grav.


Åhh jag vill ha en snus!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0