9 januari 2011 - (Vägrar säga "God") morgon

Det gick verkligen inte att sova igår. Jag förstod inte då, och jag förstår inte nu vad som var. Jag kunde bara inte komma till ro. Jag låg och vred och vände mig i flera timmar innan jag äntligen somnade. Julia sov lite oroligt också. Jag tror hon hade mardrömmar. Hon vaknade inte, men flera gånger började hon gråta i sömnen, och det låter så hemskt! Dessutom är det jättesvårt att få henne att lugna ner sig om man inte väcker henne. Hon ser ju inte att det är jag, och hon hör mig knappt eftersom hon gråter.

Så varför hon vaknade 06.30 är ett olösligt mysterium! Hon borde vara skittrött, precis som jag är. Känner jag henne rätt så kommer hon somna rätt som det är, på golvet med sin filt.
När hon vaknade trodde jag att det var mitt i natten, så jag la henne bredvid mig och hoppades på att hon skulle somna om där en stund. Men tji fck jag! Hon ville inte sova, utan började leka med allt hon hittade, bl.a en "dassbok" som låg i fönstret. Jag såg dock inte detta förrän hon slängde den i ansiktet på mig! -Godmorgon!

Idag ska jag bygga ihop min julklapp! Alltså byrån som pappa kom och lämnade på julaftonsmorgon. Den ligger fortfarande på golvet omonterad, eftersom vi inte haft rätt verktyg hemma. Men efter Olle hade med sig en hammare igår så har jag en komplett uppsättning och så fort Julia somnar igen ska jag fixa det. Sedan måste verkligen kläderna sorteras! Just nu ligger allt intryckt i garderoben, så man hittar inte nånting man letar efter! Kaos!



Galen? Ja lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0