9 januari 2011 - Effektiv som aldrig förr!

Efter att jag var klar med rensning av garderoberna bestämde jag mig för att fortsätta till handdukarna och sängkläderna. När jag ändå var igång, liksom! Gjorde samma grej där, bara slängde ut allt på golvet och vek sedan ordentligt ihop det och la tillbaka det på sin plats. Så nu är det rent och städat både på utsidan och insidan här i lägenheten! Så härligt!
Sedan tog jag en kort promenad med Julia. Vi har bara suttit inne hela dagen, och jag kände att lite frisk luft kunde vara skönt. Dock regn/snöade det, så det blev bara 5-10 minuter. Men det är ju alltid något.

Sedan blev det blodigt...! Jag hade precis borstat Julias tänder och skulle plocka fram en pyjamas från den nya byrån, och Julia satt bakom mig på sin pläd på golvet. Plötsligt hörde jag ett dunk och sen ett illtjut! Jag vände mig om och plockade snabbt upp henne och såg då att hon blödde kraftigt från munnen. Jag var på god väg att tappa fattningen av hysteri! Gav henne lite vatten för att få bort det värsta av blodet, och försökte sedan få titta efter var det blödde ifrån. Var orolig att det var tänderna! Men jag fick inte titta! Istället ringde jag upp Andreas så han fick lugna ner mig lite, för jag var alldeles skärrad. Julia lugnade snart ner sig, och hennes överläpp blev alldeles svullen. Värsta fläskisen! Ser ju alltid värre ut än det är när man slår i munnen, det är ju så känsligt. Men jag tror inte hennes tänder tagit någon skada, men jag ska för säkerhets skull kolla imorgonbitti. Nu sover hon lugnt, och jag planerar att låta henne fortsätta med det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0