8 januari 2011 - Fullspäckad dag!

Sen jag vaknade imorse (med hjälp av väckarklocka) tills nu har jag knappt suttit stilla! Först kom pappa och hämtade upp oss och vi ta en snabb sväng till Willys och handla mat. Blev en jäkla massa, så nu är kylen och frysen mätta. Sedan fick jag städat färdigt lägenheten, duscha och baka. Tog dock längre tid än jag hade förväntat mig så när klockan var 14, och kalaset skulle börja, stod jag och hade precis börjat baka. Så jag fick hoppa mellan min muffinssmet och vardagsrummet för att leka värdinna, men det gick bra!

Efter fikan (som var väldigt god) fick Julia öppna sina presenter, och fick massa fint! Av Olle, Susan och Annelie fick hon ett par byxor, en matchande blus, en jättesöt Hello Kitty mössa och en muminbok. Madde hade slagit på stort och köpt en gosebarbapappa OCH en jättefin dunjacka: Lila med vita prickar på. Den var verkligen jättefin och passade Julia perfekt! Behövde en ny jacka eftersom den hon har är påväg att växas ur! Jättefina presenter och en jättemysig dag!

Nu sitter en utsliten morsa med en supertrött bebis i soffan och glor på "Two and a half men". Ska lägga in lite bilder när Julia har somnat, men nu behöver hon min uppmärksamhet, för hon är såå kinkig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0