25 januari 2011 - Snutt-nutt

Julia väckte mig vid åttatiden, men jag kunde inte förmå mig att stiga upp. Det gick bara inte, så jag gav henne min mobil så hon skulle ha något att pilla med medan jag snoozade. Dock tröttnade hon rätt fort och när hon slängde den i golvet förstod jag att det var dags för mig att starta dagen. Jag kravlade mig upp ur sängen och lyfte ner Julia och hon sprang, som vanligt, och puttade upp dörren. Detta gör hon varje morgon. En mindre ansträngning för mig!

När Julias gröt stod i micron och hennes blöja blev bytt upptäckte jag hur hungrig jag var. Något som ytterst sällan sker på morgonen. Men idag var det riktigt illa! Kändes som ett smärtsamt vakum i magen, så jag bestämde mig för att äta lite gröt tillsammans med Nuttan. Egentligen är jag inte särskilt förtjust i havregrynsgröt, men det är onekligen väldigt praktiskt. Dessutom krävs det så lite för att man ska bli mätt.

När frukosten var uppäten stod det lite lek och bus på agendan, och efter en knapp timme började Julia gnugga sig frenetiskt i ögonen. Jag la henne i sin säng, och hon somnade nästan omedelbart och sov tills klockan var runt halv 12. Hon är så himla mysig när hon är nyvaken, och låg på min mage och gosade tills det var dags att fixa lunch! Nu är lunchen äten, disken diskat och golvet dammsugit. Julia är tämligen lugn och leker med sitt piano samt en tom godispåse, lite besviken över att den är tom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0