24 januari 2011 - Dagen

Jaha, så var det kväll igen! Dagarna bara ramlar förbi, men det är säkert bra. Jag tog en sväng med Julia idag, till kortedala torg för att uträtta några ärenden, och sedan tillbaka hem igen. Tog drygt 1.5 timme allt som allt, och var riktigt skönt att få röra på sig lite. Nacken värkte dock väldigt när jag kom hem, och jag smorde in den med lite Eezespray. Någonting jag egentligen inte gör eftersom att jag, som massageterapeut, tror på att behandla orsaken hellre än symptomen. Men nöden har ingen lag, och idag var det så stelt att jag inte ens kunde strecha! Efter att sprayen suttit på en stund hoppade jag in i duschen med Julia, och sedan kändes det bättre. Lite obehagligt var det dock när jag skulle stretcha och det verkligen small till! Trodde för en stund att jag bröt nacken och dog, men faktum är att det kändes mycket bättre efteråt. Lättare på något sätt! Kanske behövdes det.

Julia har nu somnat. Även i natt var det lite protester i form av gråt. Hon må vara enveten, men jag är värre! Hon fick ligga kvar och efter ett tag tystnade hon.
Lite roligt, jag sa ju att jag inte hade haft några "men" efter skräckfilmen jag såg i helgen. Jag står fast vid det, ingenting som direkt påverkar mig. Bara det att jag måste vända på spegeln i sovrummet när Julia ska sova! De första kvällarna tog jag till och med ut den ur sovrummet, men nu "räcker" det med att vända spegelsidan mot väggen. Får se hur länge det håller i sig...jag är så vek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0