2 januari 2011 - S(l)öndag

Nepp, det blev inget städande! Istället har vi gjort i stort sätt, ingenting! Jag tog med mig Julia och handlade hem mat för dagen och hyrde några filmer. Sen har vi bara tittat på dem, och latat oss. Det är ju faktiskt det man ska göra på söndagar! Vila upp sig inför veckan.

Julia somnade sittandes i mitt knä när klockan var 18.30. Skitdum tid att somna på verkligen. För tidigt för natten och försent för vila. Dessutom hade hon inte ätit sitt sista mål mat för dagen, så det blev lite dumt. Hon vaknade såklart efter kanske 30-40 minuter och då fick hon mat. Sedan blev det lite lek och lite bus och gnäll, såklart, eftersom hon fortfarande var trött. Hon somnade om igen runt 21! Sista filmen är på här nu, och jag vet inte om jag ska duscha ikväll eller imorgonbitti. Älskar att duscha på kvällarna, men vill bara sitta och slappa också...ja, det är ett dilemma!

Jag har massa småresor inplanerade nu, och jag hoppas verkligen att alla blir av! Ser fram emot att komma härifrån ett tag, även om det bara är för någon helg. Först ska jag till Stockholm och hälsa på Yess! Har inte träffat henne sen sommaren jag väntade Julia, så nu är det verkligen dags! Sen vill mina fd grannar från Åsa att jag ska komma och hälsa på dem och min, numer, skånska kusin väntar på mig i Lund. Jag och Julia kommer vara riktigt beresta när det här året är slut! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0