2 januari 2011 - Morgontrött

Jösses, vad trött jag var när Julia vaknade i morse! Trodde helt ärligt att det var mitt i natten och försökte mig på att ge henne nappen i hopp om att hon skulle somna om. Men det gjorde hon såklart inte och när jag tittade på klockan var hon redan 08.15. Och Julia hade inte en sån där vänlig morgon, när hon väcker mig lite lugnt och snällt genom att sitta i sängen och prata, som hon brukar göra. Nej, imorse var det gallskrik och tjut så håret reste sig i nacken. Ytterst obehagligt sätt att vakna på, men jag antar det är så det är när man har en 1 åring...:p

Idag är det söndag, och jag har inga alls planer. Behöver få det städat här hemma, men det är ju inge roligt...! Men, men. Ibland måste man göra sånt också. Imorgon ska Julia i alla fall till tandläkaren för första gången. Ska bli väldigt intressant och se vad hon tycker om det. Kommer nog gå bra. De ska ju inte in och peta med massa verktyg, förmodar jag. Ta en snabb titt för att se så hon har fått det hon ska och sedan är det bara till för att informera föräldrarna om hur man ska sköta ett barns munhygein. Tror jag. Hoppas jag! Efter det måsta jag till försäkringskassan, och sedan till biblioteket för att beställa datortid. Har papper jag måste skriva ut! Men det är ju inget jag kan göra idag!

Så trött jag blev på mig själv igår! Glömde min plånbok nere i Åsa. Suger! Dock hade jag turen att Andreas och Tessie ska in til Kållered idag, så de tar svängen om här och dumpar av den! Annars hade det blivit svårt!

Nu verkade det som om Julia somnade om. Hon måste vara helt tagen efter den här helgen. Har ju hänt jättemycket, och hon har träffat massa folk!



Hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0