19 februari 2011 - Pannbiff och massage

Tessie lagade riktig svensk husman här idag, potatis och pannpiff med gräddsås! Riktigt gott var det och vi åt allihop tills vi storknade och ändå fanns det typ 2 portioner kvar! Julia fick en när hon vaknade och det sista står i kylen och väntar på att bli uppätet!

När maten hade lagt sig fick Tessie lägga sig till rätta på bänken och jag började knåda hennes ländrygg. Hon tjoade och tjöt nästan så fort jag la handen på henne. Hennes "quadratus lumborum" var som en tegelsten! När hon var färdigtorterad fick Andreas ta plats, och hos honom var det "pectoralis" (bröstmusklerna) som var värst. Och de var riktigt illa! Han kunde inte ligga stilla, och jag tog inte i alls. Inte alls konstigt med tanke på hans jobbställning: Kör ju en tung lastbil hela dagarna, och har armarna framför sig. Viktigt att stretcha då! Jag fick i alla fall ta det väldigt försiktigt och visa honom lite stretchövningar att göra.

Sedan satt vi och pratade och skrattade åt Julias lustigheter innan de åkte hem och Julia och jag köpte lördagsgodis. Julia fick lite glass till kvällsmat! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0