1 augusti 2011 - Lång dag

Det har varit en lång och intensiv dag för Julia idag, med lite för kort middagsvila! Efter lunchen (som hon förövrigt la sig i av någon anledning så hon hela krullet luktade fisk) började vi promenera mot Aranäs för att möta upp Mickan, Andreas och Mira. Vi skulle dels äta lunch tillsammans och sen gå till en lekplats i närheten så flickorna kunde leka lite. Julia somnade strax innan vi möttes, och likaså Mira. Det var typ första (möjligtvis andra) gången som de två har sovit samtidigt. Vi var fascinerade, och lyckliga! Det varade iofs inte mer än ca. 30 minuter, för sen vaknade Mira och var ledsen. Och Julia, vars vagn stod precis bredvid Miras, vaknade också. Sen var det slut på friden! Vi hade dock nästan redan hunnit äta upp våran lunch, så det var inte hela världen. De lekte i någon timme, innan vi började ta oss hemåt. Hemma hos oss väntade ju Anna, Jenny och Elsa som höll på att packa.

De hade en del kvar att ta itu med, så de var inte färdiga förrän efter 20 och vid det laget var Julia så trött att hon bara grät och skrek vid minsta motgång. Jag fixade snabbt ordning henne och la henne i sin säng. Hon trilskades lite och ville inte dricka sin välling eller ligga stilla. Men till slut lugnade hon ner sig och drack den. Sedan var hon helt utslagen! Får se hur det blir inatt, om hon sover i sitt rum eller vill komma in till mig.

Kan dock fortfarande inte ladda över bilder. Inte ens ta några för tillfället, vilket suger! Så ni får nöja er med gamla bilder. ^^





De här bilderna togs samma dag vi flyttade till Åsa i slutet av mars.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Du kan sno lite bilder från min sida från igår :)

2011-08-02 @ 09:57:55
URL: http://fjortonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0