7 april 2011 - Längesen

Jag har visst inte bloggat på ett tag märkte jag. Ingen direkt orsak, har bara inte känt för det. I tisdags var jag och Julia och hälsade på dagis. Det var halvdåligt väder och det går inte att sitta inne med Julia en hel dag, hon blir alldeles stirrig och ostimulerad, så jag bestämde mig för att gå dit och låta henne springa av sig lite energi. Det gjorde hon med glädje och det gick superbra som vanligt. Hon ramlade en gång på gården och fick en bula från hårfästet ner till näsroten. Men det var ingen fara. Hon grät lite, sen var det bra. Dock började det ju pissregna på eftermiddagen när jag hade tänkt traska hemåt, och jag hade ingen som helst lust att gå i det, så vi väntade in Tessie. Hon hämtade upp oss på vägen från jobbet.

I går var vi först en sväng i göteborg, där Julia och jag blev lite bortskämda! Julia fick ett par röd/vit prickiga gummistövlar och ett par jättefina skor. Jag fick ett par jättemjuka och bekväma tygskor, som är perfekta för mina känsliga fötter. Sedan stannade vi till en stund i kungsmässan för att jag var på jakt efter något att ha på mig på Eltons dop på lördag. Hittade en blå/vit tunika och ett par vita tajts inne på HM. Blir perfekt!

Idag har i varit hos frissan och fått både ny frisör och ny färg, och känner oss därmed som helt nya personer! Jag känner att jag är i mitt esse, med blont, axellångt hår. Det är liksom så det ska vara på mig! Tessie känner detsamma. Hon tog bara en liten bit på topparna, men med hennes hår räcker det för att det ska kännas. Vi är båda väldigt nöjda i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0