29 april 2011 - Nu är det slut på fredagsmyyyys...

Nu är våran fredagskväll över. Supertidigt! Men det kan behövas ibland, oavsett vilken dag det är. Vi tittade färdigt på "Willow", som vi började titta på förra helgen. Rätt bra film, men i desperat behov av en "remake". Spelades in 1988 så specialeffekterna är ju idag nästan skrattretande! Men själva storyn är bra! Har sett den innan, men det var himla massa årsen.

Andreas och jag började "slåss" när vi kollat klart på filmen. På sånt där syskonkärlekssätt. Han kittlade mig och jag fick ta till alla resurser för att försvara mig. Han är ju rätt mycket starkare än jag. Så jag slängde ut min högra hand, i tron om att han var ganska långt ifrån mig och att jag inte ens skulle nå fram. Jag hade fel! Så han fick sig en redig smäll rakt i pannan, eller som jag säger för att imitera "Krack-Karlsson" - Rätt i pannan! - Jag skrattade rätt så häftigt i några minuter och Andreas panna är numer utsmyckad med ett rött handavtryck. Hahaha....man skulle ha varit där, heter det ju! ^^

Nu ligger jag i alla fall i min lilla säng och ska snart sova. Hoppas på att vara utvilad tills imorgon. Inte för att det händer något speciellt, men det är ju alltid skönt att känna att man sovit ordentligt. Händer alltför sällan bara! Ska vara ensam imorgon kväll då Andreas och Tessie ska till stan på lite kvalitetstid med restaurang och bio. Kanske jag hyr en film eller nåt! Ska fixa iordning mina naglar i alla fall. :)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0