28 april 2011 - Lång dag

Min väckarklocka ringde klockan 7 imorse, och då var det bara att ta sig upp. Julia sov vidare och jag lät henne göra det så kunde jag fixa mig + packa allt i lugn ro. Bredde även en macka med lite kaviar på till henne och packade ner så hon kunde äta frukost på vägen. Så kunde hon ju sova längre! Kvart i åtta väckte jag henne, bytte blöjan och slängde på kläderna och sedan var det bara att ge oss av.
Mötet gick...svårt att säga! De är så intetsägande när man sitter där, så man kan inte läsa av dem alls. Men de har ju ingen anledning att neka mig hjälp. Och jag kommer ju inte behöva det länge -bara tills Julia fått dagisplats. Dock fick vi komma in och kompletera med lite papper som jag inte fått tag på, kontoutdrag samt deklarationen (som av någon märklig anledning inte dykt upp än), så det känns som jag och Julia har ränt runt i hela kungsbacka. Men det var ju härligt väder, så det gjorde inte så mycket!

När vi kom hem fick Julia lägga sig och sova middag, och jag la mig med Lilo ute på en filt i solen och gosade lite. När Julia vaknade skulle jag diska, men det tyckte inte hon var en bra idé alls. Hon blev skittjurig och arg för att hon inte fick all uppmärksamhet. Så jag fyllde den lilla diskhon med lite vatten så fick hon sitta på bänken och ta sig ett fotbad medan jag diskade och skalade potatis. Det tyckte hon var roligt! Sedan gick vi ut på altanen då solen förflyttat sig och låg på där. Var så varmt och härligt! Julia sprang runt i först bara t-shirt, blöja och solhatt. Sedan kom Tessie hem och medan maten redde sig satt vi alla ute och hade det mysigt. Till slut var Julia naken, med bara solhatten (+ solkräm, såklart) och trivdes till tusen. Hon hade spillt och kladdat med middagen och fikat så vi tappade upp ett bad i hennes balja så fick hon bada i solen innan det var dags att sova. Har alltså haft en ganska perfekt härlig dag! Och att jag fick hem "leverans" i form av världens bästa vagn till Julia var ju grädden på moset! Köpt (eller ska köpa) den från Mickan då den var för stor för Mira. Julia älskar den, och jag med! :D

Har massa härligt bilder, men inget USB-minne (borta som vanligt) tror det ligger i sovrummet, men vill inte klampa in där när Julia sover. Bilder kommer antingen senare ikväll eller imorgon. Jag ska snart bada av mig lite solkräm, kaffe etc...:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0