26 april 2011 - Pruttan

Julia ligger i sin säng och pruttar. Mysigt att lyssna på sådär innan man somnar. Underhållande om inte annat. Jag har ju alltid trott att min prutthumor skulle försvinna med åren, inte minst när jag fick barn. Men den envisar sig med att stanna kvar. Kanske inte lite "agressivt" som när jag var yngre, men vissa personer lockar fram det mer - (Eller ja, Mickan gör det :p) -.

Hon har faktiskt sovit utan ett ljud sen hon somnade! Hon brukar alltid vakna till och vilja ha nappen/filten minst en gång när vi tittar på Big Brother, men idag har det som sagt varit tvärtyst sen jag la henne. Jag påpekade detta för Tessie, varpå jag fick svaret:

- Och vad betyder det?

Min spontana respons på detta blev:

- Att hon är död?

Usch, det såg jättehemskt ut när jag skrev det, men lät desto roligare när jag sa det. Vi skrattade åt det eftersom det naturligtvis inte var det som Tessie förväntade sig, och absolut inte det hon syftade på. Det "rätta" svaret var såklart att hon behöver mer stimulans under dagarna för att kunna sova gott på nätterna. Och det är ju ingen hemlighet! Hon är ju faktiskt ingen liten bebis längre, som blir trött av minsta lilla. Hon behöver få springa av sig, testa sina gränser och träffa människor. Har därför bestämt att börja ta mig till Öppna förskolan med henne. Nu har de bara öppet på mån, tis och tors, så det är först på tisdag jag kommer ha tid! På torsdag har jag möte i Kba och sen ska jag ev. träffa Madde och Mickan och Mira i stan (F*n vad massa M det blev :s) och på måndag har jag annat för mig. Hemlis dock!

Jag hoppas på fint väder imorgon eftersom jag inte har något planerat. Inga ärenden, bara några telefonsamtal jag måste göra. Jag vill vara ute på trädgården med Julia och dra fram hennes gamla badbalja så hon kan få plaska i den. Och inviga sina nya badbyxor! Kanske jag skulle se om jag kunde hitta mina bikinis också? Vet inte var de ligger...:/

Blev ett väldigt långt inlägg. Men summan av kardemumman är: Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0