14 april 2011 - Kungsbacka

Det blev en tidigare lunch i förmiddags eftersom vi skulle iväg. Jag ville gärna att Julia skulle hinna sova ett tag innan vi gav oss iväg, och serverade därför köttbullar och potatis redan strax efter 11. Sedan fick tröttnuttat dyka i sängs och jag skulle ta en dusch. Dock blev det ett bad, och när jag tar ett bad blir det oftast lite långdraget. Så när jag slet mig upp igen var klockan redan 13:03, och vi skulle med bussen 13:45. Fick helt plötsligt lite bråttom kände jag, och sprang in i sovrummet där Julia precis vaknade, antagligen av pga. mig!

Som tur var hade jag plockat fram kläder till både henne och mig att ha på oss, så det blev en snabb påklädning och sedan ut i det fina vädret och i med högsta växeln! När jag kommer ner till skolan upptäcker jag att Mickans storasyster har gått bakom mig hela vägen. Vi tog sällskap på bussen och då visade det sig att hon skulle till precis samma ställe som jag! Härligt att slippa gå själv!
Bussresan, eller påstigningen, var inte helt problemfri eftersom alla Åsas barnfamiljer + äldre med rullator bestämde att de skulle med den här bussen också (inte riktigt alla, men tillräckligt för att vi inte skulle få plats med barnvagnen). Jag och en annan mamma fick plocka ut våra barn, fälla ihop vagnarna och köra in dem i bagageutrymmet på bussen. Jobbigt! Bussen blev såklart sen och chauffören fick köra som en toka för att passagerarna skulle hinna med pendeln. Men hon hann!

Sara mötte upp oss på stationen och sedan promenerade vi bort mot Af. Vi sa hej då till Julia och Sara vid en korsning innan och de traska bort mot en lekplats och jag och Nantika gick dit vi skulle vara. Mötet var urtråkigt, och jag fick inte ut något av det. Jag vet ju vad jag ska göra, det enda som fattas är en förskoleplats till lillskruttan! Men men, man måste ju göra folket glad, så det är bara till att bita ihop och se glad ut!
När mötet var klart skulle Nantika till Göteborg och vi andra gick och åt lite mat. Sedan satte vi oss ute i solen och åt glass! Mys :)






Julia var helt slut på vägen hem från bussen. Hon såg nästan svimfärdig ut och nickade till gång på gång. Jag gick och pratade och sjöng för att hålla henne vaken, trots att jag fick jättedåligt samvete. Men jag vet ju att hon sover bättre om hon slipper bli störd! Så jag slängde snabbt ihop lite välling när vi kom innanför dörren som Julia drack medan jag bytte blöja och tog på pyjamasen. Hon somnade sedan direkt efter att vällingen var uppdrucken och hon fått komma ner i sängen. Såg så mysigt ut och jag önskade nästan att jag fick plats i hennes spjälsäng så jag kunde göra henne sällskap!
Men det går ju inte, så jag gick ner och gav Lilo mat. Sedan hoppade hon upp i mitt knä och skulle kela en liten stund som vanligt! Världens finaste kisse! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0