13 april 2011 - Heldag med Mickan och Mira

Idag har Julia och jag varit och lekt med våra kompisar Mickan och Mira i Kungsbacka. Vi hade jätteroligt och flickorna leker bättre och bättre för var gång vi träffas. Inte så konstigt kanske! De lär känna varandra bättre och Mira börjar växa ikapp Julia nu! De är ju som dag och natt på typ alla sätt, men ändå leker de jättebra. Även om Julia kan råka ta i lite mycket och tycka att Mira ska ställa sig upp och springa runt med henne! Men den dagen kommer den med, och Gud hjälpe oss när den gör det...

Mickan började med lunchen nästan direkt när vi kommit dit. Mira fick äta sin man först bara. Vi fick ugnsbakad pestotorsk med soltorkade tomater. Något både jag och Julia älskar och åt således med väldigt god aptit. Sedan blev det massa lek. Jag och Mickan satt i soffan som två säckar potatis och tittade på medan flickorna rev runt i vardagsrummet. Då och då, när de var påväg mot "förbjudet område", fick någon av oss springa efter. Det blev mest Mickan. Efter några timmars lek ble Mira trött och fick sova middag. Julia var också jättetrött, men eftersom hon har lite svårt att somna bara sådär när vi är borta, höll hon sig vaken. När Mira vaknade tog vi en liten promenad så Julia fick sova en stund också. De är så osynkade de där två, och har alltid varit! När vi träffades när de var små bebisar som låg i liggdelen av vagnen var alltid en av dem vakna. Sover aldrig samtidigt!

Julia sov ett tag i vagnen som vi parkerade i Mickan och Andreas sovrum och då var det Miras tur att få all uppmärksamhet en stund. Julia vaknade när Andreas kom hem och efter att hon vaknat till litegran åt vi lite middag. Auberginelasangen som Mickan gjorde igår. Var riktigt gott och vi åt i massor, som vanligt! Sedan var det dags för Mickan att åka till träningen och då åkte Julia och jag hem. Nu ligger lillskruttan och sover efter en lång lekdag och jag ska glo på lite serier och invänta Tessie, nöjd med dagen!



Nyvaken gulleMira!




Julia slappar och väntar på att Mira ska orka busa mer




Halva Julia och Mira med sin fina mamma (hoppas det var Ok, Mickan) :)

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jaaa klart det är okej!! De är såå underbara. Saknar er redan!!

2011-04-13 @ 21:39:04
URL: http://fjortonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0