6 september 2010 - Veckostart

Så börjar en ny vecka! Natten var bra och både J och jag gick och la oss innan 22 igår. Julia hade somnat lite senare än vanligt, men fortfarande innan 21, så det var okej. Hon väckte mig vid åtta som vanligt, men uppenbarligen vaknar hon innan dess. J sa att han hade vaknat till vid 5-6 och tittat till henne. Då satt hon upp i sängen och lekte med sina leksaker. Men han hade lagt sig ner och somnat om igen, och det borde hon ha gjort också. Tror knappast hon kan ha legat vaken i sängen i 2-3 timmar utan att föra oväsen. Hon är alldeles för rastlös för det!
Efter hennes morgontupplur åt vi lunch och sedan gav vi oss in till stan på jakt efter en skjorta/tröja till J att ha på sig på farmors begravning på torsdag. Det fick dock inte kosta mer än 100:- då vår ekonomi inte tillåter det. Vi gick direkt in på HM och, ibland har man flyt, hittade en perfekt skjorta. Den var kortärmad och svart och org. priset var 199:-, men nu nedsatt till (gissa?)...just det! Precis 100:-!
  

Nu har jag ganska nyligen kommit hem och diskat undan efter lunchen samt dammsugit lite. Nu är det dags för slapp! Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0