5 september 2010 - Här var det slutkört!

Jag är helt läskigt trött nu. Min kropp praktiskt taget slutade fungera för en stund sen när jag skulle städa ur skafferiet lite. Kände hur jag började tokskaka och benen vek sig under mig så jag fick lägga mig på soffan en stund. Det kändes ungefär som när blodsockret är alldeles för långt. Det är verkligen obehagligt när man ligger ner och inte har kraft att vända på sig.

Pappa kom och hämtade oss runt 11, och som vanligt var vi lite sena ut. Jag anstränger mig verkligen till mitt yttersta för att anpassa mig efter andras tider när de ställer upp så mycket som de gör, men det är jättesvårt med en bebis. Jag fick plocka upp henne runt halv 11 och fixa mat, som J och jag fick turas om att sitta ner och ge henne, och sen slänga på en ny blöja.
Vi fick sprängt pappas plånbok, kan man säga! Förutom all mat, hygeinartiklar och städprodukter fick vi med en matta hem att ha i köket då det blir så kallt på golvet där. Dessutom köpte vi nya blöjor till Julia. Fortfarande Libero nr4, men i Up and Go. Jag gissar att de kommer sitta bättre nu när hon är så himla aktiv, och så blir det lättare för oss att byta på henne. Det är ju ett företag i sig nuför tiden då hon avskyr att ligga still. Det måste gå fort för att hon ska vara nöjd, och med fort menar jag två-tre sekunder. Det går liksom inte! Mitt rekord på blöjbyte är åtta sekunder, och då var det på en lugn ettåring som enbart hade kissat i en Up and Goblöja. Som sagt, mycket enklare.




Galet energiknippe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0