4 september 2010 - Underbara unge!

Om Julia var arg igår, så har hon varit precis tvärt om idag! Helt fantastiskt, hon har inte grinat, gråtit eller gnällt någonting under hela dagen. Fram till strax efter 19 då hon började bli trött. Hon har varit så go och mysig hela dagen och vi har gosat och lekt massor. Eller ja, det vi hunnit med mellan städningen här.
Hon sov länge inatt också. Trodde hon skulle vara uppe i ottan med tanke på hur tidigt hon somnade igårkväll, men jag hörde inte ifrån henne förrän strax innan 08. När hon fått i sig frukost och lekt en liten stund somnade hon om och jag tog tillfälle i akt att började städa lägenheten. Hade bestämt redan igår att det skulle bli gjort idag, och jag tycker det är så härligt när det är klart i god tid så man kan sitta stilla på eftermiddagen och bara njuta av ett nystädat hem! Så jag började med disken och köket, vilket jag alltid gör. Det är lite av mitt "domain" och jag vill gärna städa det själv. Jag har min lilla ordning på hur jag gör allt och det brukar gå ganska fort! Idag hade jag mig också bestämt mig för att hitta en annan plats åt micron, och även om det inte blev något bättre än på pinnstolen vi brukade använda som datorstol, så är det att föredra framför att trängas med den vid middagen. Fick möblerat om lite i köket för att få plats med det eftersom det inte är direkt stort, men det duger tills vidare!

Lagom till att köket var klart vaknade Julia och fick då hålla mig sällskap medan vardagsrummet åkte på en omgång. Det gick på tre röda eftersom det inte alls var längesen jag röjde där sist! Till sist tog jag hallen och lämnade sovrummet (det värsta!) till J. När han kommit upp och vi käkat lunch allihopa tog jag Julia i vagnen och promenerade runt i ca en timme så han kunde fixa ordentligt i det urstökiga rummet. När jag kom hem var det klart och sen dess har vi bara tagit det lugnt! Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0